https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Iščejo nov dom ...

01.06.2011 ob 12:51  

Dom iščejo štirje pasji mladiči, koteni 25. 3. 2011, ki so cepljeni proti kužnim boleznim, razbolhani in razglisteni. Prav tako dom išče psička Brkica.
 
Ula, Luna, Žak in Erik

         
 
Pogoj za posvojitev je ukvarjanje s psom, kastracija/sterilizacija pred 6. mesecem starosti, kvalitetna prehrana, veterinarska oskrba po potrebi ter bivanje v stanovanju. Oddajajo se s podpisom posvojitvene pogodbe. Ne oddajajo se za v pesjak oz. na verigo.
 
Kontakt: 031 688 638 (vsak dan med 20. in 22. uro)

-------------

Dom išče tudi Brkica

Brkica je psička, kotena 15.3.2011, cepljena proti kužnim boleznim, razbolhana, razglistena in išče dom. Oddaja se odgovornim ljudem, ki bodo skrbeli za njeno dobro počutje s kvalitetno prehrano, veterinarsko oskrbo po potrebi, ukvarjanjem in bodo dovolili, da živi z njimi v stanovanju. S podpisom posvojitvene pogodbe se zavežejo tudi, da bodo poskrbeli za sterilizacijo psičke do starosti 6 mesecev.

Njena mama je že sterilizirana. Ne oddaja se v pesjak oz. na verigo. 

Kontakt: 031 688 638 (vsak dan med 20. in 22. uro)  

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.