https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Neznanci v Murski Soboti pretepli in okradli moškega

09.12.2018 ob 7:00  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči z materialno škodo, pet kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru ter tri primere povoženj divjadi.

 

S področja kriminalitete je bila na območju Lendave obravnavana tatvina v poslovnem prostoru. Na območju Murske Sobote pa je bila obravnavana tatvina v trgovini, poškodovanje osebnega avtomobila in ponarejanje listin.

V Murski Soboti je bil obravnavan rop, kjer so neznanci pretepli mlajšega moškega in mu odvzeli denarnico in mobilni telefon.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnih krajih in trikrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervencijah policisitov pomirili.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.12.2018 ob 12:07 miličar gost

      drgauč z bujčekon v žepi iti vo.migranti so že tu

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.12.2018 ob 14:11 sakulant gost

      Pa ka se te to v Soboti dela ? Saj ni več sigurno po njej hodit če vsak teden samo čitamo neznani napadli kak da bi z vesolja prišli. Pa ka dela policija ? V prejšnjih časih je policija kaj peški po Soboti hodla sedaj pa se več kot 10 m od avtov ne gene. Spoloviti trbej te kriminalce pa bo mir.

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.12.2018 ob 12:26 02 gost

      Policija ima kolesa žal jih nočejo uporabljat,saj gorivo plačujejo državljani RS Slovenije in je tudi boljugodno se voziti po mestu z avtomobili,pač taka so pravila policije.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.