https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Odpravili so se na 16. tradicionalni Miklavžev pohod

Murska Sobota, 09.12.2018 ob 12:00  

Danes, 9. decembra 2018, je potekal 16. tradicionalni Miklavžev pohod. 


V nedeljo, 9. decembra 2018, je potekal tradicionalni 16. Miklavžev pohod. Pohod je organiziral Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota, Planinsko društvo Matica in Planinsko društvo Mura Murska Sobota.

Pohodniki so se zbrali na Trgu zmage v Murski Soboti. Trasa pohoda je bila dolga približno 9 km, potekala pa je skozi soboški park ter Fazanerijo, kjer so zavili na kanal, po kanalu je pot vodila do Kroške ulice, kjer so pohodniki zavili v smer Kroga. Pot so nadaljevali skozi Krog, mimo gramoznic do kroškega broda, kjer jih je pričakala topla malica in prijeten počitek ob Muri.

Več fotografij v spodnji galeriji... 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.12.2018 ob 18:12 paktrejgar gost

      Ene na slikah poznam,da celo leto samo čakajo kje kaj bo otvoritev ali pohod,da se udeležijo .Končno pa grejo za to da se nagejo in spijejo vse za šenki .Kak je prekmurski narod grato peroven .Šerifa in podrepnikov pa nega viditi

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.