https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Pevski zbor Püngrad obeležil 15. obletnico

Krog, 09.12.2018 ob 19:00  

V Športni dvorani pri Osnovni šoli Krog je v nedeljo, 9. decembra, Upokojenski ženski pevski zbor Püngrad iz Kroga praznoval jubilejno 15. obletnico delovanja.


Pevski zbor Püngrad z zborovodkinjo Anko Suhadolnik se je obiskovalcem predstavil z repertoarjem štirinajstih pesmi. Obiskovalci so lahko prisluhnili predvsem ljudskim pesmim, na koncu pa še, kot je času primerno, eni božični. Kot gostujoči zbor je nastopil tudi mešani pevski zbor Stari kovači z zborovodjem Tomažem Kuharjem. Priložnost so izkoristili tudi za podelitev Galusovih značk in priznanj, ki jih je podelil Aljoša Obal iz Območne izpostave JSKD Murska Sobota. Pevke so se zahvalile vsem, ki jih pri njihovem delu spodbujajo in jim pomagajo, posebna zahvala pa je šla njihovi zborovodkinji, Anki Suhodolnik, za zasluge, da je zbor tudi uspešen. Tudi v prihodnje si želijo čim več nastopov in hkrati tudi uspehov.

Zbrane sta nagovorila tudi župan Mestne občine Murska Sobota, dr. Aleksander Jevšek in predsednica krajevne skupnosti Krog, Erika Barbarič.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.12.2018 ob 20:49 lepec gost

      Kje pa je g. dr. Robert Celec????

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.12.2018 ob 15:36 Gigi govedina gost

      Eh , on pa razvija hibridne kočije z drugimi mednarodnimi strokovnjaki , baje , da je v konjskih drekih prihodnost in ogromno neizkoriščene energije .

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.