https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Škofa v Renkovcih blagoslovila jaslice

Renkovci, 11.12.2018 ob 14:00  

Danes je sta v Renkovcih na LUŠTni kmetiji jaslice blagoslovila msgr. dr. Peter Štumpf, murskosoboški škof in Geza Filo, škof Evangeličanske cerkve v Republiki Sloveniji.


Na LUŠTni kmetiji v Renkovcih so za obiskovalce pripravili prav posebne jaslice, saj so narejene pretežno iz paradižnika, ostali elementi so pa prav tako iz naravnih materialov.

Škofa sta opravila blagoslov jaslic in hkrati priložnost izkoristila, da sta obiskovalcem zaželela miren adventni čas ter božične praznike.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.12.2018 ob 14:25 KLEPEC gost

      za firmo paradajz je to solidna reklama, finančno očitno dobro podprta glede na prisotnost visoke duhovščine, po slikah sodeč, pa so prisotni v glavnem sami taki, ki "vohajo" brezplačno kosilo

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.12.2018 ob 14:41 rtg5e gost

      Meni se pa to zdi preci simpatično. Direkt mo šou gledat z deco.

      6 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.12.2018 ob 14:47 DEBELI FUKJENEC gost

      Meni se to zdi pokvarjeno v dno duše in srca. Božič in božične jaslice izrabljati v takšen nizkoten namen. In temu dejanju dasta blagoslov še dva škofa????!!!! BOG BO VAS KAZNOVAL.

      15 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      11.12.2018 ob 16:47 Lajoš gost

      Koja glupost, Jezuš je na paradajzi ležal ja

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      11.12.2018 ob 17:18 ŠTEJF gost

      se v popolnosti strinjam z deb. fuknjencem, mislim, da se res norčujemo iz nekoga svetega. Paradajz bi raje dali lačnim družinam, ali ali pa svinjam, da bi prej zrasle za zakol. Kaj vse so bedaki pripravljeni narediti, saj to ni res. In drščina penzionerjev, ki se pride zastonj basat.

      12 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      11.12.2018 ob 17:55 a te vest nič ne peče gost

      Peter, povej nam, kako to, da je bilo ob ustanovitvi škofije leta 2006 na območju škofije 45 duhovnikov. Danes jih je 34! Si se vprašal, kaj si naredil za to? Koliko duhovnikov je manj zaradi tebe? Koliko mladih fantov si s svojimi dejanji odvrnil od duhovniškega poklica? Si se kdaj, kot človek in kot kristjan vprašal iz česa in kako živi bivši Župnik Martin Vöröš, ki si mu vzel maševanje in s tem vir dohodka za preživetje? Si se vprašal, kot človek in kristjan, kako živi Andrej Zrim, ki si ga odstavil in še danes ne vemo za kaj gre? Si mogoče v tednu karitas nesel tema dvema duhovnikoma kakšen kos kruha ali kaj drugo za jesti? Si se kot človek in kristjan vprašal, zakaj so mladi duhovniki zapustili škofijo? Eni so pustili duhovniško službo, eni so šli drugam. A si se mogoče že upravičil gospodu Bedernjaku za gorje, ki si mu ga povzročil? Posledično so mu ga tudi nekateri tvoji podaniki, da bi bili videti bolj zvesti tebi. Poskusi vsaj odgovoriti zakaj je bilo 12 let nazaj 11 duhovnikov več, kot danes. Svojega prestola se oklepaš huje, kot slovenski politiki. In potem se čudiš zakaj ljudje tako kritično gledajo na RKC. Z Bogom in vero ljudje nimajo težav. Zelo težko pa prebavljajo take, kot si ti in RKC.

      15 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      11.12.2018 ob 18:26 strelec gost

      Kdaj pa boste blagoslovili našega bajsija marsovca????????? No bajsi enkrat se strinjam z tabo. Sam sem sicer veren, a kar je preveč je preveč, to je norčevanje cerkve, norca delajo sami iz sebe. Že en čas razmišljam, da bi prestopil v evangeličansko vero, ki je veliko bolj čista od katoliške, tudi pedofilije tam ni kot pri katoliški cerkvi. Daj Peter in Company zresnise se malo, to je za vrtec, paradajz je pa takal tak v svojem svetu. Upam, da so vsaj njihovi delavci zadovoljni in jih ne izkoriščajo preveč.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      11.12.2018 ob 19:10 boži bič gost

      gost strelec-ve majo trdi tudi pedofile,samo vo ne davlejo,ka je splošno znano pa izredno moderno,zadne čase,ka se blati pa grdo pijše,gučij,komentera samo RKC ,trdi majo tuj zamazane roki,kak si,samo ka se na njih nišče ne spravla,tak nej na tepihare,samo na RKC,ka si pač frajer ,či po Rkc sereš,te si glaven na visi,pa najjači frajar..

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      11.12.2018 ob 19:43 strelec gost

      Mi lahko prosim nekdo prevede v slovenščino to, kar je boži bič napisal, ker čisto nič ne razumem. Daj ti bajsi, ti si sobočanec, menda razumeš soboško, pa mi prevedi prosim, me res zanima, kaj je božji bič napisal.

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      11.12.2018 ob 21:30 Jako gost

      Božji bič žal ne obvlada prekmurščine. Tole je neko čudno jamranje.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      12.12.2018 ob 0:47 boži bič gost

      strelec-tij si pač eno tele,ka samo šinfa RKC ,nej si vrejden ka se bilošto ukvarja z teuf,idi k trdin vepa te nišče ne držij,pa pliši z jimi na betonskoj ploščadi..aja zaj je tan drsališče..tau pa znakar nevejš..drsaš samo kak kača štera se plazi,pač si budalo..uživaj ..gost jako-tij si pa nej nikaj bauši,isto sranje drujgo pakovanje .

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      12.12.2018 ob 12:12 delavec gost

      vse gre v majorko......ljudje nimajo več meje..........

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      12.12.2018 ob 13:51 strelec gost

      Bič, še vedno te nič ne razumem, v kakem narečju ti to pišeš, malo madžarski malo gorički, malo cganski, te pa te naj razumem. Bog ti pomagaj, saj ne veš kaj delaš. Govoriš o nekih tepihih, pa trdih pa mehkih pa nekem rkc, mešaš vse pojme, očitno si zelo zmeden ali na kaki drogi, morda si vzel premočno pomirjevalo in stranski učinki udarili v napačno smer, vdihni globoko, umiri se, zajami sapo, vdihni, izdihni, pojdi na sprehod v naravo, boš videl da bo bolje. Saj bo počasi. Bog s teboj.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      12.12.2018 ob 19:44 boži bič gost

      tebi nega pomauči,ka si nej tablejt zil,zaj pa te senjaš eti,pa se nekaj dujvleš in san seuf mejniš..trdi-tak se pravi luteranon,isto kak uni nan papinci,tepihari-so muslimani,RKC -je pa rimokatoliška cerkev..pa v bodoče jemli zdravila,so ti jih zatau predpijsali ka ti pomagajo..

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      12.12.2018 ob 20:55 strelec gost

      No vidiš bič božji, da se ti je mentalno stanje poboljšalo, upoševal si moj nasvet in prišel k sebi, drugič pa pazi kak tablete jemlješ, ne smeš kar nekaj pomešat, te pa se ti odpela pa ne veš kaj govoriš. Bo počasi, samo ne pretiravat z tabletami pa bo. Naj te čuva angel v belem, naj odženejo vse zle misli iz tebe. Bog na vekomaj z teboj. Amen

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      13.12.2018 ob 14:47 gost

      6[Naredil sem dober denar (200 € do 400 € / hr) na spletu iz mojega prenosnika. Prejšnji mesec sem dobil ček skoraj 30k, to spletno delo je preprosto in enostavno, ni treba iti v pisarno, svoje spletno delo na domu. Na tej točki je ta delovna priložnost za vas.Če ste zainteresirani.zamočite, da ga posnamete na spremljajoči strani .... Preprosto pojdite naa spodnjo stran in začnite svoje delo .... ..... >>>>>> http://www.Internet43.Com

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.