https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Na avtocesti pri Lendavi se je zgodila prometna nesreča

Lendava, 12.12.2018 ob 11:00  

Kot poroča Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje se je danes, 12. decembra ob 10.07, na avtocestnem odseku Dolga vas–Turnišče v občini Lendava zgodila prometna nesreča.


Do prometne nesreče na avtocestnem odseku Dolga vas–Turnišče v občini Lendava je danes okoli desete ure dopoldan prišlo med tovornim in osebnim vozilom. Za poškodovano voznico osebnega vozila so poskrbeli reševalci NMP ZD Lendava.

Gasilci IGE Nafta Lendava in PGD Murska Sobota pa so ob prometni nesreči odklopili akumulator ter tudi pomagali reševalcem, še poroča Uprava za zaščito in reševanje.

Fotografija je simbolična.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.12.2018 ob 14:39 gost

      6[Naredil sem dober denar (200 € do 400 € / hr) na spletu iz mojega prenosnika. Prejšnji mesec sem dobil ček skoraj 30k, to spletno delo je preprosto in enostavno, ni treba iti v pisarno, svoje spletno delo na domu. Na tej točki je ta delovna priložnost za vas.Če ste zainteresirani.zamočite, da ga posnamete na spremljajoči strani .... Preprosto pojdite na spodnjo stran inn začnite svoje delo .... ..... >>>>>> http://www.Internet43.Com

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.