https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Ljutomeru s prižigom lučk in otvoritvijo drsališča vstopili v praznični čas

13.12.2018 ob 6:05  

V sredo, 12. decembra, so s prižigom lučk in otvoritvijo drsališča v veseli december vstopili tudi na Glavnem trgu v Ljutomeru.


Zbrane je na Glavnem trgu najprej pozdravila županja občine Ljutomer, mag. Olga Karba, ki je nato s pomočjo otrok prižgala praznične lučke na trgu. Otroci in tudi malce starejši pa so se veselili predvsem odprtja drsališča. Najprej so se na ledeno ploskev podali hokejisti, ki so odigrali krajšo tekmo, nato pa so se jim pridružili otroci in tako zadrsali v praznični čas. Tudi letos je drsanje za občane občine Ljutomer brezplačno. Ne manjka pa niti gostinske ponudbe, kjer se lahko obiskovalci ogrejejo s toplimi napitki ob neposredni bližini drsališča.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.12.2018 ob 7:14 Mateja gost

      Vsaj za otroke nekaj dobrega. Lučke pa kar nekaj, brez organizacije nametane, lahko bi bilo boljše in lepše organizirano, kot v ostalih manjših krajih.

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.12.2018 ob 9:09 Prlek gost

      Ja v lotmerki je pač žal tak, brez neke organizacije, malo je samo treba čez mejo pogledati avstrijsko Radgono, prav lep trg z okusom okrašen. Hiške 3 pa kar nekaj nimajo nekega namena, škoda in še večjih bi moglo biti, odprte vsaj tako dolgo kot drsališče. Ljudje bi se že navadili priti malo pogledat. Se bojim, da bo spet vse samevalo kot vsa leta do sedaj.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.12.2018 ob 12:17 hablaš gost

      evo sobočanci ,pojejte se..lotmerška olga ma pokrito drsališče..tau je tau,naj ide snejg ,dež,sunce sija bilo ka mega magari..tu de se drsalo,do onemoglosti..vijšek tehnoloških podvigov ,pokrito drsališče..he he sobočanci,vij pa mejte samo pokrito ,tenis igrišče na ,šteroga nemrete ...

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.12.2018 ob 14:34 gost

      5)Naredil sem dober denar (200 € do 400 € / hr) na spletu iz mojega prenosnika. Prejšnji mesec sem dobil ček skoraj 30k, to spletno delo je preprosto in enostavno, ni treba iti v pisarno, svoje spletno delo na domu. Na tej točki je ta delovna priložnost za vas.Če ste zainteresirani.zamočite, da ga posnamete na spremljajoči strani .... Preprosto pojdite na spodnjo stran in začnite sv0je delo .... ..... >>>>>> http://www.Internet43.Com

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      14.12.2018 ob 0:11 NHL gost

      In koga vidiš na slikah? Olgine ritoliznike. Eni kar sijejo od sreče, da so ob "mamici" Olgici.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.12.2018 ob 8:12 Tone gost

        In ti si celi nesrečen in nezadovoljen sam s sabo in to ti čisto nič ne koristi takšni komentarji, ker boš dalje nezadovoljen... nasmej se življenju in sprejemaj vsakega človeka, takrat boš srečen ....in dobro ti bo na zemlji. Saj vse mine in gre med sponine...

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.