https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Naredite fotografijo s praznovanja novega leta in nam jo pošljite

31.12.2018 ob 6:05  

Izteka se leto 2018 in kmalu bomo vstopili v novo leto 2019. Ob tej priložnosti vabimo vse bralce portala, da se nam pridružijo in z nami delijo fotografije novega leta. Fotografije ali kratek video pošljite na urednistvo@pomurec.com. Veselimo se deljenja fotografij z vami. Naj vsak praznuje novo leto, kot si to sam najbolj želi. 


Novo leto oziroma prehod iz novega v staro leto vsak praznuje drugače. Nekateri so za Silvestrovo na delovnem mestu, drugi se veselijo na prostem ali nekje na toplem v krogu svojih najbližjih in prijateljev. Veliko ljudi se za praznike odpravi tudi na smučanje. Kako praznujemo Pomurci? Na kakšne načine vse pričakamo novo leto? Boste pripravili ognjemet?

Za novo leto bo ognjemet organizirani v Murski Soboti in tudi nekaterih drugih mestih po Pomurju. Vsako leto je tudi veliko individualnih ognjemetov, ki dodatno razsvetlijo nebo nad Pomurjem. Pri individualnih ognjemetih dodatna previdnost ni odveč. Velikokrat se zgodi, da raketa konča v kakšni hiši ali balkonu sosednjega bloka. O lokaciji spuščanja raket in petard je torej treba malo razmisliti. 

Policisti, gasilci, zdravstveni delavci, vozniki mestnih avtobusov in taksijev, turistični delavci, gostinci, fotografi, glasbeniki ter mnogi drugi bodo prestop iz starega v novo leto preživeli na delovnem mestu. Nekateri s sodelavci le nazdravijo in si zaželijo vse dobro v novem letu, drugi so primorani na to nekoliko počakati. Eden takšnih primerov so tudi zdravstveno osebje, ki mora poskrbeti za oskrbo nujnih primerov, morebiti bo v Pomurju privekal na svet tudi prvi novorojenček. 

Pridružite se v naši igri in nam s poslanimi slikami ali kratkim videom na urednistvo@pomurec.com pokažite kako praznujete novo leto. Naj si bo to na doma s sorodniki, prijatelji in znanci, na prostem v okviru organiziranih silvestrovanj ali na delovnem mestu. Veseli bomo vsake slike. Najboljše fotografije in video bomo objavili prvega januarja na našem portalu. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.