https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO in VIDEO: Marko Škugor s klapo Cambi pričaral dalmatinsko vzdušje v Puconcih

Puconci, 16.12.2018 ob 6:05  

V soboto, 15. decembra ob 19. uri, je v okviru slovenske turneje na koncertu v Zeleni dvorani v Puconcih nastopil tenorist Marko Škugor iz Šibenika z gosti klapo Cambi.

Šibeniški tenorist Marko Škugor se je v sklopu velike slovenske turneje ustavil tudi v Prekmurju, kjer mu je na koncertu v Puconcih lahko prisluhnilo številno občinstvo. Pevsko pot je začel s klapami (Maslina, Kampanel), leta 2013 je na Evrosongu nastopil kot solist in prvi tenor Klape s mora s pesmijo "Mižerija". To je bila odskočna deska za samostojno glasbeno zgodbo, pri čemer nam s pesmimi pričara dalmatinsko vzdušje s prizvoki opernega petja.

Kljub svoji mladosti Marko Škugor beleži številne uspehe in nagrade. Med drugim je na Splitskem festivalu leta 2017 s pesmijo Kadica osvojil »grand prix«. Kot svoj največji uspeh pa izpostavlja, da je ostal preprost, ljubeč in zna ceniti družino in prijateljstvo, kar marsikdo v njegovem poklicu izgubi. Na vsakem koncertu da od sebe najboljše kar lahko, se potrudi po svojih najboljših močeh, da ljudje domov odidejo zadovoljni. Marko pripravlja številne nove projekte in snema nove pesmi. 

Obiskovalci koncerta so med drugim lahko slišali pesmi iz novega albuma, ki bo poimenovan po najbolj znanem duetu z legendarnim Oliverjem Dragojevićem - ‘’Samo s tobom sam upoznao ljubav’’,  in tudi tiste malo starejše - ‘’Uvik ću te svojom zvati’’, ‘’Usrid srca mog’’, zmagovalno pesmijo splitkega festivala ‘’Ka’dica’’... 

Videoposnetek s koncerta Marko Škugor s klapo Cambi - Oči boje lavande 

Na koncertu pa so nastopajoči zapeli tudi slovensko zimzeleno pesem »Dan ljubezni«. Šibeniški pevec je odpel tudi enega največjih hitov v zadnjem času, pesem "Perfect" svetovno znanega glasbenika Ed Sheerana v angleškem in italijanskem jeziku.

Videoposnetek s koncerta Marko Škugor s klapo Cambi - Dan ljubezni

Šibeniški tenorist Marko Škugor z gosti, klapo Cambi, je tako na koncertu v Puconcih s pesmimi in glasom občinstvu ponovno pričaral dalmatinsko vzdušje sredi Prekmurja.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.12.2018 ob 20:15 Hell gost

      ***Si želite, da bi našli žensko za eno noč? Obiščite http://www.3xDate.top

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.