https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Znanih več podrobnosti o razstreljenem bankomatu

19.12.2018 ob 13:50  

Danes smo že poročali o razstreljenem bankomatu v Beltincih, sedaj pa je znano že tudi nekaj več informacij.


Danes zjutraj so bili policisti obveščeni, da je v Beltincih na bencinski črpalki Petrol razstreljen bankomat. Z zbiranjem obvestil na kraju so policisti ugotovili, da sta tekom noči najmanj dva neznana storilca prišla do bankomata na bencinskem servisu, ter ga z uporabo plina razstrelila in iz bankomata odtujila kaseto z denarjem.

Fotografija je simbolična.

Koliko denarja je bilo odtujeno bodo policisti ugotavljali naknadno. S storjenim dejanjem je nastala škoda na bankomatu in v prostorih bencinskega servisa, ki po nestrokovni oceni znaša okrog 30.000 evrov, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.12.2018 ob 16:54 bankomat gost

      Pravi razbojnik je strašni Šiško, ki zaradi namišljenih zapornih razlogov gnije že 3 mesece v komunističnih temnicah. Pa v bistvu nič ni naredil razen da so mu našli 3 naboje s katerimi je načrtoval državni udar, poraz vojske in razbitje policije na slovenskem, nato pa zrušitev parlamenta, pad vlade in kot zadnji udarec strmoglavljenje predsednika države! hahahahahaha ... "...da je bil na bencinski črpalki v Beltincih razstreljen bankomat. Ko so prišli na kraj dogodka, so kraj zavarovali". To me spominja na tisto foro, ko kmet hiti zapirat štalo potem, ko so konji že davno odbezljali. :) Koliko policistov bo sodelovalo v iskanju storilcev? Kot na Koroškem? Pa specialna enota? Pa helikopterji? Pa posebna enota? Pa vodniki službenih psov? Pa 65 policijskih vozil? Opa, sem pozabil, razstrelili so ga pri nas. Verjetno uradni zaznamek. In spet smo tam. Policija prosi za pomoč občane. Brez njih bi tako tavali v temi. Kaj pa počne policija? Ko so v Pliberku oropali bankomat, so bili policisti na kraju v eni minuti in zasledovali storilce. Kaj pa če bi mi prosili Avstrijce za pomoc? Lažje je prometne kazni pisati izza grmovja. Radarji so še najbolj učinkoviti. Nikogar ne rabiš zraven. Pozneje birokrati v pisarni izpišejo položnice. To bi znali tudi osnovnošilci, ki obvladajo računalnik. Pa še državna blagajna se polni.

      36 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.12.2018 ob 1:08 bim bam bom gost

      Upam da bo naslednji bankomat razstreljen 1A

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.12.2018 ob 20:22 Hell gost

      \ Si želite, da bi našli žensko za eno noč? Obiščite http://www.3xDate.top

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.