https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: Glasbeno doživetje napolnilo Gledališče Park

Murska Sobota, 21.12.2018 ob 17:30  

V četrtek, 20. Decembra 2018, je v gledališču v Murski Soboti nastopil Marko Hatlak s skupino FUNtango in gostom Iztokom Mlakarjem.

Marko Hatlak je skupino zasnoval leta 2004 po vzoru zasedbe Astorja Piazzolle. Leta 2008 so posneli prvi album History, ki je posvečen temu argentinskemu umetniku. Kasneje se je repertoar iz tanga nueva razširil na svojstvene priredbe klasike ter na avtorske skladbe Marka Hatlaka.

 

Pionirji izvajanja glasbe tango v slovenskem prostoru Marko Hatlak & FUNtango z ognjevito in sentimentalno interpretacijo ustvarjajo svojo razpoznavnost. V letu 2017 so na Kraljevem konservatoriju za glasbo v Kopenhagnu posneli novo ploščo z naslovom Present.

Iztok in Marko
V letu 2016 sta Iztok Mlakar in Marko Hatlak prvič skupaj stopila na oder in z izbranimi skladbami iz Mlakarjevega repertoarja, podprtimi z bogato spremljavo zasedbe Marko Hatlak & FUNtango, navdušila nabito polno dvorano Mlakarjevega domačega gledališča.
Kritiki so koncert opisali kot „pašo za ušesa in dušo tako poznavalcev kot ljubiteljev tovrstne glasbe“, v dnevniku Delo pa: „Pa smo ju dočakali! Goriškega trubadurja Iztoka Mlakarja in virtuoza na harmoniki Marka Hatlaka skupaj na odru ...“
Zasedba Marko Hatlak & FUNtango je bila v reviji Elle označena za skupino, ki ti ponudi katarzično koncertno doživetje in te hočeš nočeš izstreli v drugo dimenzijo.

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.12.2018 ob 22:45 Hell gost

      ** Si želiš najti žensko za eno noč? Obisk on http://www.3xDate.top

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.