https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Ljutomeru obeležili dan samostojnosti in enotnosti

Ljutomer, 22.12.2018 ob 9:30  

Gimnazija Franca Miklošiča Ljutomer (GFML) in Občina Ljutomer sta v petek, 21. decembra, v športni dvorani ŠIC v Ljutomeru, pripravili proslavo ob dnevu samostojnosti in enotnosti in tako počastili prihajajoč državni praznik.


V kulturnem programu so nastopili dijaki in dijakinje GFML, vse zbrane pa je nagovoril pomočnik ravnatelja GFML, profesor Franc Čuš. Slovesnosti sta se udeležila tudi častna občana Občine Ljutomer ter županja Olga Karba.

Ob koncu je navzoče z življenjskimi lekcijami in svojo glasbo navdušil še znani slovenski glasbeniki Rok Terkaj, bolj poznan pod psevdonimom Trkaj.

Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.12.2018 ob 12:56 Prlek gost

      Čudovita predstava. Še enkrat, čestitke Olgi, ter ekipi za veličastno zmago na volitvah.

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.12.2018 ob 12:49 Ljutomerčan gost

        A zato pa so tisti, ki se ne strinjajo z Olgo javno imenovani za gnoj Ljutomerske občine. Verjamem, da se bo v Božičnem času marsi kateremu prižgala luč in bo spregledal kaj si je izvolil. Vse kar še Ljutomer ima je za nekaj posameznikov iz srečno srčnih ljudi, ki so kot kokošnjak. Upam in verjamem, da se že 9.1.2019 na prvi ustanovni seji pokaže prava slika nadaljnega dela OS in razvoja občine. Bomo videli kako se izključuje ljudi, ki so pripravljeni nekaj narediti v občini Ljutomer.

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.12.2018 ob 14:25 Izi gost

      Od cca 9000 samo cca 2800 . Podpora ??? Zmaga ? Haloooo.. Prlek zamisli se...

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.12.2018 ob 14:57 Prlek gost

        Dobro vas spana Olga, staro elito.))) Volja prlekov je že trikrat pokazala, da vas nočemo!!!

        1 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.12.2018 ob 12:40 Hmmmmm gost

        In? Ka ščeš s ten povedati? Tudi zaj na parlamentarnih volitvaj 75% neje volilo Janezeka, večina Slovenije vred z menov ga nemre, ampak volitve je zmago, ker je izmed vseh dobo največ glasov. Tak pač je. Tudi Olga je dobila največ glasov in je pošteno zmagala volitve. Če pa je za tebe nešče vreden samo te, kda dobi 100% glasov, pa demokracija neje za tebe. Idi v kakšno Rusijo, Severno Korejo. Tan voditela podpejra 100% lidij... Mi je pa rejsan redno zakon, kak ste na ton forumi kritizejrali Karbo. Še Mariborčani nejso tak šinfali Fištravca. San si mislo, ka de dobila mogoče 5%. Na konci pa suvereno zmaga. Očitno vplivanje opozicije na volitve prek foruma neje funkcionejralo, ha? Isto kak v MS...

        0 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.12.2018 ob 13:21 občan gost

        Res demokracija je to. Vendar pa se je pokazalo za srčno srečne ni več tako udobne večine vOS in bodelo nekoliko drugačno upam da bolj pregledno in transparentno. Kar de najbol prizadelo žuanjinega Janeza. Mogoče de celo zaključil bolniški stalež.

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.12.2018 ob 14:28 H20 gost

      O shit, ona punca je v vodi stala, ko si ji jemali mero za hlace, ker so prekratke.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.12.2018 ob 23:20 tone gost

      Daj Prlek ne serji o veličastni zmagi! Veličastno bi bilo v prvem krogu dobiti tri četrtine. Sedaj pa je bilo komaj 40%. Prvi krog je povedal, da je ljudje nočejo in so vilili za ostale gospode. Potem so zadevo spet zaje..li esdeesovci, ki slepo poslušajo svojega velikega vodja namesto, da bi kaj naredili za Lotmerk. Komanda je bila, da Dejan ne sme zmagati. Ona je že prvi mandat dobila s pomočjo desnakov, ko so jo predlagali in podprli eldeesovci in so zraven stopili esdeesovci in cerkvenjaki. Potem je pred štirimi leti dobila večino v svetu spet iz desne strani. Ona bjonda iz esdeesa in bifetarca iz ljudske oziroma kmečke stranke sta prestopile k njej in izdale svoje volilce. In sedaj dobila tretji mandat, ker ni šlo, kdo bo župan ampak kdo NE SME BITI župan. Niso toliko volili nje, kot proti Dejanu. Kot pred šestimi leti, ko je šlo Türk ali Pahor. In so desnaki vlili Pahorja zato, da ne bi bil Türk. Kapiš????? Desni vedno vse zaj..ejo.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.12.2018 ob 8:52 Prlek gost

        J.e.b.e vas?? Izguba položajev stare elite. Pravite nega več služb v raznih agencijah za mešanje megle, pa dva jurja plače...Olga je carica, rast.fuk.ala to leglo. Če bi vsi župani v Pomurju bili kak Olga, bi bili Švica.

        1 4 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      23.12.2018 ob 0:16 Veteran gost

      Končno ena proslava brez silnih praporščakov.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      23.12.2018 ob 5:55 lepec gost

      Pogrešal sem Janšo

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      23.12.2018 ob 14:01 teta pehta gost

      Veš kaj Prlek. Po 9.1. 2019 se bo videlo, KDO se bo smejal. Lahko se samo vprašamo, kako to, da so povsod že imeli novi sveti seje samo v Ljutomeru še ne. Le KOGA se boji nova stara županja??? Aja, nima več večina v svetu. In med tem je bilo nekaj poskusov žicanja in nihče ni prestopil. Ja premalo je ponudila. Nekaj jih poznam, ki bi se prodali. Ampak cena je zelo visoka. 9.1.2019 bi rad viel ksihte Olginih svetnikov. Enega še posebej. Neprecenljivo.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.