https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Drugi dan Božičnega senja v Murski Soboti

22.12.2018 ob 11:10  

Včeraj se je na Drevoredu Martina Luthra nadaljevalo tridnevno Božično senje. Najmlajši so tako lahko rajali in poslušali pravljice, kasneje pa je sledil tudi glasbeni koncert.


Pred odrom pri drsališču so najmlajši rajali z Mišo Zečevič. Kot se času spodobi so peli in plesali ter se ob tem neizmerno zabavali. Kasneje so lahko v pravljični deželi prisluhnili pravljicam, ki jih je pripovedovala pravljičarka Ana.

Na odru so tokrat nastopili Ivana Galić & band. Ivana Galić je vsestranska vokalistka, ki spretno združuje klasične in popularne zvrsti glasbe. Diplomirala je na prestižni Royal College of Music v Londonu. Danes nastopa v vseh pomembnih dvoranah na Hrvaškem in po svetu. Gostuje na Norveškem, v Nemčiji, Sloveniji, Združenih državah Amerike, Angliji, Keniji in drugod. Je dobitnica številnih mednarodnih nagrad, predvsem v Ameriki, na področju gospel, blues in ljudske glasbe.

Danes, ko bo zadnji dan Božičnega senja v Murski Soboti bo otroke obiskal Dedek Mraz, zaigral bo Harmonikarski orkester Murska Sobota, nastopili bodo Čuki ter še veliko več.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.12.2018 ob 11:55 pušča gost

      mi na pušči mamo boljše božično senje častil ga nam je celec z ovim ka je predcednik 10 društvih za svoj žep in proti usluge za volitve enemo od vodilnih soboti

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.12.2018 ob 20:37 Scupa gost

      V MS zivi 19.690 prebivalcev. Polovica teh na sliki jih mora tam biti, ker so del tega, ostalo stevilo obiskovalcev je promila, ni vredno za kozarec tople vode. Obisk porazno.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.