https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Božiček obdaril novorojence v Lipovcih

29.12.2018 ob 11:40  

V Lipovcih so na božični večer pripravili že tradicionalno obdarovanje novorojencev.


Tokrat je bila za organizacijo zadolžena skupina 13 mladih Lipovčanov, ki so bili rojeni leta 2001. Prireditev pred kapelo Sv. Petra in Pavla so pripravili in izpeljali odlično. V programu so predstavili božično zgodbo, zapeli so Lipovske ljudske pevke in Moški pevski zbor Lipovci, predsednik Sveta KS Lipovci, Dejan Jakob pa je nagovoril zbrane.

Le trije novorojenci

Darila je vsem trem novorojencem predal Božiček osebno in ob tem izrazil željo, da bo naslednje leto lahko prinesel vsaj 10 daril. Organizatorji dogodka so izrazili tudi novoletne želje: “Naj bo mir, zdravje, ljubezen vsepovsod, naj živi lipovski rod, da bomo zmeraj reči smeli - Bog živi nas pri kapeli!

Foto: Fb Nouva Lipouvska POUT

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.12.2018 ob 13:49 Tinč gost

      Bog žijvi VSE VAS pri kapejli in povsod,kjer biva lipovski rod!

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.12.2018 ob 23:27 sklepani marko gost

      tau je pa fejst fajna gesta ..ej saka van čast Liplovčani...samo tak naprej!!pohvalno

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.