https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Nesreča v Bakovcih, avtomobil pristal na strehi

28.12.2018 ob 12:23  

Danes ob 11.34 uri, se je na Soboški ulici v Bakovcih pri Murski Soboti zgodila prometna nesreča.


Zaradi neupoštevanja prednosti sta trčili dve vozili, pri čemer se je eno prevrnilo in pristalo na strehi. V nesreči sta se poškodovali dve osebi, po izjavah prič so bili v nesrečo vpleteni tudi otroci, a hujših poškodb naj ne bi bilo. Nastala je tudi znatna materialna škoda, saj je prevrnjeni avtomobil pristal na ograji bližnje hiše. Na kraju so posredovali gasilci PGD Murska Sobota, ki so odklopili akumulatorja v avtomobilih in zavarovali kraj nesreče ter počistili iztekle motorne tekočine.

Previdno na cestah

Zaradi nizkih temperatur v kombinaciji s povišano vlažnostjo so ceste bolj spolzke kot običajno. Zaradi tega se poveča zavorna razdalja in zmanjša možnost upravljanja vozila v kritičnih situacijah. Marsikdo v “veselem decembru” rad pogleda pregloboko v kozarček, zato priporočamo povišano previdnost v prometu.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.