https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

V reki Ledavi našli moško truplo

30.12.2018 ob 18:00  

Danes malo po 12. uri so bili policisti obveščeni o najdbi trupla v reki Ledavi v Lendavi.


Po zbranih obvestilih je bilo ugotovljeno, da je bilo v neposredni bližini Trgovskega centra v Lendavi v reki Ledavi najdeno moško truplo. Truplo so na kopno potegnili gasilci. Ob pregledu trupla niso bili ugotovljeni znaki nasilja.

Zdravnik ZD Lendava je odredil sanitarno obdukcijo. Ugotovljena je bila identiteta pokojnega, 55-letnega moškega iz Lendave, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.12.2018 ob 19:04 strelec gost

      Moja novoletna zaobljuba je, da bi bajsi telebajski, se včlanil v sds in postal prvi Janšev oproda oz. njegova desna roka.

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.