https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Silvestrska vožnja MK Kamagot

Radenci, 31.12.2018 ob 13:00  

Na zadnji sončni dan v letu, 31. decembra, so člani motorističnega kluba Kamagot organizirali že 15. Silvestrsko vožnjo s prijateljicami in prijatelji. Startali so iz Radencev ter nadaljevali krožno vožnjo v smeri Križevcev, Veržeja, Murske Sobote, Tišine in Petajncev. Pred tem je potekala tudi pogostitev s klobasami in kuhanim vinom. 


Motoristični klub Kamagot Radenci vsako leto prireja Silvestrsko vožnjo. To je že 15. zaporedna Silvestrska vožnja, ki je namenjena vsem prijateljicam in prijateljem. Ljubiteljev "jeklenih konjičkov" oziroma članov MK Kamagot Radenci je 17, od tega 2 ženski predstavnici. Vsako leto se zberejo pred bistrojem Partis v Radencih in vsem zbranim ponudijo tudi pogostitev s klobasami in kuhanim vinom. Start vožnje je vedno ob 12.00 uri in poteka v smeri Radenci-Križevci-Veržej-Murska Sobota-Tišina-Petajnci-Radenci.  

Vreme je bilo danes kot nalašč za vožnjo z motorji (suha cesta), posijali so tudi sončni žarki. S previdno in varno vožnjo, v koloni, so člani MK Kamagot Radenci skupaj s prijatelji nadaljevali vožnjo proti Križevcem. Pri tem niso pozabili na motoristično opremo, kjer ne sme manjkati čelada in zaščitna motoristična obleka. 

Več fotografij v spodnji galeriji... 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.12.2018 ob 14:23 Ljuljak gost

      Na pot pa jih je pospremilo 8 milijonov Evrov dolga!

      6 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      31.12.2018 ob 16:39 Župnik gost

      Na pot jih je pospremil BREZMADEŽNI !

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.01.2019 ob 12:15 Motorist gost

      Prvi ustaški moto klub v Sloveniji :(

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.