https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOŠARKA

Bo Luka Dončič zaigral na tekmi NBA All Star?

4.1.2019  

Luka Dončič s svojimi predstavami v ligi NBA navdušuje ves košarkarski svet. Mlad košarkar, ki igra za ekipo Dallas Mavericks tako žanje uspeh za uspehom, sedaj pa bi mu lahko še uspel preboj na tekmo NBA All Star.


O Luki Dončiču govorijo in pišejo v presežnikih, kar pa niti ni presenetljivo, saj na tekmah kaže odlične predstave, prav tako neverjetna je tudi njegova statistika na tekmah. Dončič je decembra povprečno dosegel 21,1 točko na tekmo, 6,4 skoka in 6,1 podajo, prav tako pa je bil novinec meseca novembra in decembra v zahodni konferenci. Za primerjavo; novinec meseca v vzhodni konferenci je bil Kevin Knox (New York Knicks) s 17,1 točke, 6,0 skoka in 1,5 podaje na tekmo.

Foto: Reuters

Konec decembra se je začelo glasovanje za tekmo zvezd (NBA All Star), kar pa samo še potrjuje Dončičevo priljubljenost, saj je po včerajšnjih vmesnih rezultatih Luka na četrtem mestu v zahodni konferenci. Največ glasov je dobil LeBron James, sledita mu Stephen Curry in Derrick Rose. V vzhodni konferenci je v prednosti Giannis Antetokounmpo, sledita mu Kyrie Irving in Kawhi Leonard.

Foto: Reuters

Glasovanje bo potekalo do 21. januarja in tudi mi lahko pomagamo Luki Dončiču, da se uvrsti na tekmo in, da naniza še en uspeh v svoji, že tako neverjetni, karieri. Glasovanje je možno na štiri različne načine, in sicer na spletni strani NBA.com (TUKAJ najdete seznam vseh košarkarjev za katere lahko glasujete), na aplikaciji NBA App, na Google Assistantu ali najbolj preprosto: v Google iskalnik vtipkate Luka Dončič in se vam kot prvi zadetek pojavi povezava do glasovnice in tako pomagate mlademu Ljubljančanu, da se uvrsti na tekmo zvezd. S tem bi postal drugi Slovenec, ki bi mu uspelo kaj takega, lani je to priložnost dobil Goran Dragić.

Glasovi oddani danes (in, ki so bili oddani včeraj) štejejo dvojno, prav tako bodo dvojno šteli glasovi oddani 10., 11. in 21. januarja.

Zaradi vseh odličnih predstav in uspeha ter prevzemanja odgovornosti v ključnih trenutkih na tekmah se Luki Dončiču obeta še naziv novinca leta. Pravzaprav je vse skupaj le začetek odlične kariere, ki čaka mladega košarkarja in lahko le z navdušenjem spremljamo, kaj vse mu bo še uspelo.

    Komentarji

    1. gost
      04.01.2019 ob 19:52 Hell gost

      ))) Želiš naći sebi ženu za jednu noć? Idu na ==> www.3xDate.top

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.