https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GLOBALNO

Na dražbah številne zgradbe v Pomurju

04.01.2019 ob 13:00  

Januarja in februarja se bodo v Pomurju na dražbah prodajale stanovanjske in poslovne zgradbe ter tudi drugi objekti. Preverite, za nakup katerih stavb se lahko potegujete.


Stanovanjska hiša s pripadajočimi zemljišči v Petrovcih

Na prvi dražbi bodo 5. januarja v izvršilnem postopku naprodaj štiri stavbna zemljišča v Gornjih Petrovcih in stanovanjski objekt, ki stoji na enem od zemljišč. Stanovanjski objekt je bil zgrajen leta 1978 in ima tri etaže. Nepremičnine se bodo prodajale po sklopih (vsako stavbno zemljišče posebej), naprodaj pa bodo po ocenjenih vrednostih od 3.834 do 27.450 evrov.

Poslovni objekt (559 m2) v Murski Soboti

Po izklicni ceni 255.000 evrov bo v Murski Soboti naprodaj poslovni objekt. Nepremičnina s pripadajočim zemljiščem na Lendavski ulici bo na dražbi 9. januarja.

Poslovna stavba s pomožnim objektom in zemljiščem v Lendavi

V izvršbi fizične osebe bo na prvi dražbi na voljo poslovna stavba s pomožnim objektom in pripadajočim stavbnim in kmetijskim zemljiščem, ki se nahaja v na Lendavski cesti v Lendavi v bližini Petišovcev. Nepremičnin bo na dražbi 10. januarja po izklicni ceni 259.953 evrov.

Apartma (32,4 m2) v Moravskih Toplicah

V Moravskih Toplicah bo na dražbi 14. januarja po izklicni ceni 16.200 prodajan apartma na Dolgi ulici v Moravskih Toplicah. Apartma je v prvem nadstropju apartmajskega objekta, ki je bil zgrajen leta 1995. Obsega hodnik, kopalnico, kuhinjo, dnevni prostor in spalnico.

Poslovno - skladiščni objekt z zemljiščem v Beltincih

Na dražbi 15. januarja bo po izklicni ceni 56.280 prodajan poslovno skladiščni kompleks s funkcionalnim zemljiščem, ki se nahaja na Poljski ulici v Beltincih.

Pisarniško-industrijski objekt (784,08 m2) v Turnišču

V stečajne postopku podjetja Monting bosta v Turnišču naprodaj dve parceli. Na eni stoji pisarniško industrijski objekt, ki zajema prostore za proizvodnjo, starejše pisarne v dveh etažah in industrijski del. Prva dražba bo 17. januarja, izklicna cena pa 225.000 evrov.

Trgovsko-poslovni objekt v Beltincih

Na dražbo gre trgovsko poslovni objekt, ki se nahaja poleg trgovine Spar v Beltincih. Nepremičnina bo naprodaj po izklicni ceni 405.000 evrov, dražba pa bo 31. januarja.

Poslovno-stanovanjska stavba v Križevcih pri Ljutomeru

Po izklicni ceni 83.226 evrov bo na dražbi nepremičnina v Logarovcih. Ta je v polovični lasti dveh lastnikov in se prodaja kot celota. Dražba bo 31. januarja.

Poslovno-proizvodni kompleks s pripadajočimi zemljišči v Beltincih

V stečajnem postopku podjetja OMNIA bo na dražbi 1. februarja poslovno proizvodni objekt, skupaj z opremo, ki je v prostorih ter pripadajoča zemljišča. Nepremičnina, ki se nahaja v Ižakovcih bo po ocenjeni vrednosti na dražbi po izklicni ceni 90.000 evrov.

Stanovanjska hiša (203 m2) v Murski Soboti

V izvršbi fizične osebe bo na dražbi naprodaj stanovanjska hiša in lesen pomožni objekt, ki se nahajata v Kupšincih. Dražba bo 5. februarja, izklicna cena pa bo 80.000 evrov.

Stanovanjske hiše v Dobrovniku

Za 32.000 evrov bo 5. januarja na dražbi na voljo stanovanjska hiša z zemljiščem v Dobrovniku.

Istega dne bosta na dražbi tudi starejša hiša in nedokončana novejša hiša v Žitkovcih. Izklicna cena obeh skupaj je 6.000 evrov.

Stanovanjska hiša in gospodarski objekt v Bodoncih

Na dražbo gre tudi nepremičnina v Vadarcih, ki je last stečajnega dolžnika 13 M Venda. Stanovanjska hiša in gospodarski objekt bosta na dražbi 5. februarja po izklicni ceni 30.000 evrov.

Upravna stavba in vinske kleti v Radencih

V stečajnem postopku KAPELA Vinogradništvo in vinarstvo d.d grejo na dražbo tri parcele na Paričjaku, kjer se nahajajo upravna stavba ter vinske kleti, s skupno površino 2.151 m2. Na dražbi, ki bo 6. februarja, bo izklicna cena nepremičnin 400.898 evrov.

Bioplinarna (poslovna celota) v Križevcih pri Ljutomeru

V stečajnem postopku družbe BIOMASNE STORITVE d.o.o. gre po izklicni ceni 2.500.000 evrov na dražbo poslovna celota, ki predstavlja nepremično in premično premoženje (opremo) na lokaciji Bioplinske elektrarne (BPE) v Bučečovcih 4C ter je potrebna za proizvodnjo električne energije. Dražba bo potekala 19. februarja.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.01.2019 ob 6:37 gost

      Zanima me kje se bodo dražbe odvijale?

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.01.2019 ob 6:38 Zvezda gost

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.01.2020 ob 23:34 gost

      Dražbe se bodo še vedno znižale !

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.