https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GLOBALNO

Kakšno vreme nas čaka danes?

06.01.2019 ob 9:00  

V Pomurju občasno pada ledeni dež, vmes pa naletavajo tudi snežinke. Zaradi nizkih temperatur in zamrznjenih tal ponekod nastaja poledica, zato previdnost na cestah in pločnikih ne bo odveč.

Dopoldne snežne plohe

Danes bo v zahodni Sloveniji delno jasno, drugod bo pretežno oblačno. V vzhodni polovici Slovenije bodo še snežne plohe. Predvsem v severovzhodni Sloveniji bo pihal severni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 0 do 5 °C.

Jutri oblačno

Vremenoslovci napovedujejo, da bo jutri pretežno oblačno, predvsem v vzhodni polovici države bo še naletaval sneg. Najnižje jutranje temperature bodo od -5 do 0, najvišje dnevne okoli 0 °C.

V torek bo oblačno z občasnimi rahlimi padavinami, po nižinah deloma kot rahel dež ali sneg. V sredo bo suho vreme.

Sonce je danes vzšlo ob 07.43, zašlo pa bo ob 16.32. Jutri bo sonce vzšlo ob 07.43 in zašlo ob 16.33.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.