https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: V Radencih potekal 4. Ftičov turnir

13.1.2019  

Včeraj, 12. januarja je v Športni dvorani v Radencih potekal 4. Ftičov turnir v malem nogometu. Med vsemi ekipami je prvo mesto zasedla Manar GT iz Kapelskega Vrha.


Na turnirju se je pomerilo 18 ekip, najboljša pa je bila ekipa Manar GT iz Kapelskega Vrha za katero so zaigrali Edis Kukovica, Aleš Marolt, Uroš Kroflič, Mitja Plahuta, Davorin Šnofl, Matjaž Vojsk in Matej Fideršek.

Drugo mesto je zasedla ekipa Avtopralnice Fingal iz Ljutomera za katero so igrali Asmir Alič, Nikola Jandrič, Sašo Kovačevič, Mihael Grigič, Dragan Petrovič, Jaka Bizjak in Irnes Škorič.

Tretje mesto pa si je priigrala ekipa Gas Bar iz Ljutomera v zasedbi Jeremy Bukovec, Tilen Gajser, Gašper Semenič, Lan Makovec Feguš, Luka Nemec, Filip Vinter, Karli Šalamun in Mihec Klajnčar.

Prve tri uvrščene ekipe so prejele denarno nagrado in pokal. Za najboljšega igralca turnirja je bil izbran Jeremy Bukovec iz ekipe Gas Bar.

Foto: Pomurec.com in Športno društvo Nočni ftiči

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.01.2019 ob 13:14 DF gost

      Koliko golov bi Murasi dobili, ce bi tu spilali?

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.01.2019 ob 14:38 Gledalec gost

      Zelo dober turnir in pohvala NOCNIM FTICOM za odlično organizacijo! Enostavno premalo je takšnih turnirjev v tem koncu države! BRAVO RADENCI

      20 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.01.2019 ob 15:18 lepec gost

      Ajmooooo Nafta!!!

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.01.2019 ob 17:24 Ty gost

      Eden boljših turnirjev v telovadnici!

      12 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      13.01.2019 ob 22:17 gost

      Prokleti plačanci ste srecni ka ste zmagali haaa

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      14.01.2019 ob 11:32 Plačanec gost

      Plačance mate med nogami!! 😂😘😘😘😘😘

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      14.01.2019 ob 12:14 gost

      Težko je igrati proti igralcem,ki igrajo prvo Futsal ligo,pa čeprav,da sta v ekipi samo dva!!! Ni lepšega,ko cela dvorana navija za domače fante,pa čeprav so izgubili,jim treba čestitati. Iz športnega vidika treba gledati že v naprej in za drugo leto sestaviti eno močno domačo ekipo iz Radenec in ni vrag,da nebi prišli daleč in se publika bi svoje dodala!!!!!!!!!!!!!!!!!! V Radencih tudi znamo igrati dober dvoranski nogomet in treba samo gledati naprej!!!!!!!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.