https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Meteorologi napovedujejo ohladitve

24.01.2019 ob 9:45  

V nekaterih delih Prekmurja že naletava sneg, čez vikend se bo še bolj ohladilo. Danes in jutri bo največ sonca na zahodu, najbolj oblačno pa bo na vzhodu, kjer bo danes občasno še naletaval sneg.


Temperature okoli ledišča

Danes bo v zahodni Sloveniji delno jasno, drugod pretežno oblačno. Predvsem v vzhodni Sloveniji bo občasno še naletaval sneg. Na Štajerskem in v Prekmurju bo pihal severni do severovzhodni veter, na Primorskem zmerna burja. Najvišje dnevne temperature bodo od -2 do 1, na Primorskem do 7 °C.

Petek

Jutri bo na vzhodu pretežno oblačno, drugod delno jasno. Ponekod bo pihal severni veter, na Primorskem zmerna burja. Najnižje jutranje temperature bodo od -4 do -9, ponekod na Gorenjskem in Koroškem do -13, na Primorskem okoli 0, najvišje dnevne od -3 do 1, na Primorskem do 7 °C.

Opozorilo za soboto

Za sobotni dopoldan so na Arsu izdali rumeno opozorilo za nizke temperature. Jutranje temperature na Goričkem naj bi se spustile do - 8 stopinj Celzija.

 

Vir: Arso.si

Napoved za prihodnje dni

V soboto bo povečini sončno z občasno zmerno oblačnostjo, predvsem zjutraj in dopoldne bo ponekod po nižinah megla. V nedeljo se bo čez dan od zahoda pooblačilo. Pojavljati se bodo začele padavine, po nižinah bo večinoma rahlo deževalo. Zapihal bo jugozahodni veter.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.