https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Katero sadje je najboljše za zimske dni?

16.02.2019 ob 9:30  

Z rednim uživanjem sadja, v telo vnesemo veliko količino vitaminov in okrepimo imunski sistem. S takšnim uživanjem sadja pa se lahko borite tudi pred gripo in prehladom.


Grenivka

Grenivke so bogate z vitaminom C, s katerim okrepijo imunski sistem. Vsebujejo tudi tako imenovane limonoide, ki znižujejo nivo holesterola. Grenivke vsebujejo še kalcij, železo in kalij. 

Brusnice 

Brusnice so naravni probiotik, kar pomeni, da uravnavajo črevesno floro. Vsebujejo tudi veliko količino antioksidantov, vitamina C, B1, B2, B16 in vitamin E. Brusnice blagodejno vplivajo tudi na sečila. 

Jabolka

Jabolko je velik vir antioksidantov, ki razstrupljajo in prečiščujejo telo neželenih snovi. Vsebujejo tudi veliko vitamina C, kalija, vitamina B1, B2 in vitamina B6. 

Banane

So najboljši vir vitamina B6, ki odženejo tudi stres, nespečnost, ravnodušnost in depresijo. Banane vsebujejo tudi veliko količino kalija, magnezija in selena. 


Papaja

Papaja vsebuje enake vitamine in minerale kot jabolko. Vsebuje tudi nekaj selena in železa, ki pripomoreta k zdravju krvi. Papaja vsebuje tudi folate in naravne vitaminske snovi iz vitamina B, ki dobro delujejo na delovanje možganov. S papajo se lahko zmanjšajo vplivi astme in ublažijo simptomi prehlada. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.