https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Na dražbah v Pomurju poslovni objekti, stanovanjske stavbe in avtomobil

29.01.2019 ob 6:00  

Konec januarja in v februarju se lahko potegujete za nekatere nepremičnine, ki se bodo prodajale na dražbah. Tokrat so se tam znašli poslovni prostori, stanovanjske stavbe in avtomobil. Kakšna je izklicna cena lahko preverite v nadaljevanju.


Poslovno-stanovanjska stavba v Križevcih pri Ljutomeru

Po izklicni ceni 83.226,60 evra bo poslovno-stanovanjska stavba v Logarovcih. Rok za oddajo ponudbe je 31. januar 2019. Nepremičnina, ki je v lasti dolžnice do polovice celote ter dolžnika do polovice celote se prodaja skupaj kot celota.

Citroen Berlingo 1.6

Na držabi se je znašel tudi avtomobil znamke Citroen Berlingo, letnik 2008, s približno 210.000 prevoženimi kilometri. Avtomobil je bil last podjetja ELTI, dražba zanj pa bo 7. februarja. Izklicna cena je 1.140 evrov.
Hiša s pomožnim objektom v Lendavi

V izvržbi fizične osebe bo na dražbi hiša s pomožnim objektom v Lendavi. Nepremičnina v naravi predstavlja zemljiško parcelo, na kateri stoji stanovanjski objet in pomožni objekt. Izklicna cena hiše je 16.000 evrov, dražba pa bo potekala 16. februarja 2019.
Upravna stavba in vinske kleti v Radencih

V stečajnem postopku Kapela Vinogradništvo in vinarstvo d.d. bo na dražbi poslovni prostor in vinske kleti, ki se nahajajo v Paričjaku. Izklicna cena je 400.089,83 evra, dražba pa bo potekala 6. februarja. Tri nepremičnine, ki se prodajajo predstavljajo v naravi povezano celoto (upravna stavba in vinske kleti kot stavbni zemljišči in in nepremičnina, ki je opredeljena delno kot stavbno zemljišče in delno kot kmetijsko zemljišče).
Stanovanjska hiša in gospodarski objekt v Bodoncih

Kupite lahko tudi stanovanjsko hišo in gospodarski objekt v Vadarcih, katerega izklicna cena je 30.000 evrov. Hiša in objekt, ki sta bila v lasti stečajnega dolžnika 13 M Venda bo na dražbi 5. februarja 2019, tokrat četrtič.

Stanovanjske hiše v Dobrovniku

Stanovanjska hiša z zemljiščem v Dobrovniku se bo na dražbi prodajala 5. februarja z izklicno ceno 32.000 evrov.
V občini Dobrovnik (Žitkovci) se pa prav tako prodaja starejša hiša in novejša nedokončana hiša. Tretja dražba dražba bo potekala 5. februarja, izklicna cena pa je 6.000 evrov.

Stanovanjska hiša v Murski Soboti

Na dražbi lahko kupite tudi stanovanjsko hišo v velikosti 203 m2 v Kupšincih, ki je v lasti dolžnika fizične osebe. Zraven stanovanjske hiše je tudi pomožen lesen objekt. Stanovanjska hiša bo na dražbi 5. februarja, tokrat petič. Izklicna cena je 80.000 evrov.
Trgovsko-poslovni objekt in poslovno-proizvodni kompleks s pripadajočimi zemljišči v Beltincih

Z izklicno ceno 405.000 evrov se bo 31. januarja 2019 četrtič na dražbi prodajal trgovsko-poslovni objekt poleg trgovine SPAR v Beltincih.

Prvega februarja bo drugič na dražbi poslovno-proizvodni kompleks s pripadajočimi zemljišči, ki se nahajajo v Ižakovcih. Izklicna cena je 90.000 evrov. Prodajajo se nepremičnine (poslovno-proizvodni objekt s pripadajočimi zemljišči) skupaj z opremo(žagi, ki sta vgrajeni v objekt), ki se nahaja v prostorih.

Foto: drazbe.finance.si

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.02.2019 ob 14:07 GEZA gost

      Zanima me ali kdo ve če prodaja Rengeo Herbek sam ali ga prodaja banka?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.02.2019 ob 21:51 Jo gost

      Stečajni

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.