https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

S Klubom prekmurskih študentov na informativne dneve

30.01.2019 ob 14:00  

Klub prekmurskih študentov (KPŠ) v okviru projekta Infobus v petek, 15. februarja 2019, organizira prevoz v univerzitetno mesto Ljubljana na obisk informativnih dnevov z vodenjem in informacijsko pomočjo kolegov študentov.


V začetku februarja bodo za dijake četrtih letnikov, bodoče bruce, potekali informativni dnevi. Zadnjih nekaj let v Klubu prekmurskih študentov v okviru projekta Infobus dijake odpeljejo v univerzitetno mesto Ljubljana na obisk informativnih dnevov z vodenjem in informacijsko pomočjo kolegov študentov. Študentje, ki bodo prisotni na avtobusu, bodo z veseljem odgovarjali na vsa vprašanja dijakov v zvezi s študijem in pojasnili, kaj bo zanje pomembno, ko bodo oktobra postali študentje.

Avtobus bo z avtobusne postaje Murska Sobota odpeljal v petek, 15. 2. 2019, ob 6.30. Predviden povratek pa bo med 18. in 19. uro z glavne avtobusne postaje v Ljubljani.

Cena prevoza za člane Kluba prekmurskih študentov v eno smer je 8 evrov, v obe smeri pa znaša cena prevoza 10 evrov. Za nečlane je cena povratne vozovnice 15 evrov, za enosmerno pa je potrebno odšteti 13 evrov. V kolikor želijo dijaki kupiti vozovnico po članski ceni, morajo s seboj prinesti potrdilo o vpisu in izpolniti pristopno izjavo. Članstvo v Klubu pa ob cenejši karti za Infobus prinaša še mnogo drugih ugodnosti, ki jih ponuja KPŠ.

Cena je subvencionirana. Del stroškov prevoza in vodenja krije Klub prekmurskih študentov.

Vsi zainteresirani se lahko prijavijo na Mladinskem servisu v Murski Soboti, ob prijavi pa je potrebno poravnati ceno prevoza. Račun, ki ga udeleženci prejmejo ob plačilu, je potrebno shraniti, ker služi kot potrdilo za prijavo. Nekaj dni pred odhodom bodo prijavljeni dijaki dobili elektronsko pošto z vsemi pomembnimi podatki.

Rok za prijavo je 13. 2. 2019 oziroma do zapolnitve mest.

Za vsa dodatna vprašanja lahko pokličete na telefonsko številko 041 835 235 ali pošljite e-mail na naslov iza.rengeo@kps.si.

*Foto: arhiv in FB Kluba prekmurskih študentov

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.