https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

V plesnem šovu Zvezde plešejo tudi Prekmurec

03.02.2019 ob 13:00  

Spomladi se na POP TV vrača 3. sezona plesnega šova Zvezde plešejo.

Spomladi bomo lahko pesti stiskali za Prekmurca Denisa Vučaka, ki je bil član priljubljene skupine Game Over. Nastopal bo v 3. sezoni plesnega šova Zvezde plešejo.

Med dvanajstimi zvezdami, ki bodo nastopali v šovu, so tudi: Gregor Poljanec-Kirsch, Klara Longer, Tanja Žagar, Igor Mikić, Tinkara Fortuna, Špela Grošelj, Miha Zupan, Tina Gorenjak, Jana Koteska, Boris Kopitar in Franko Bajc. 

Denis Vučak je že kot najstnik lomil srca dekletom, ko je kot pevec nastopal s skupino Game Over. Petje ima v krvi, saj tudi zdaj nadaljuje kariero kot pevec pod umetniškim imenom Dennis. Čeprav so mu hip-hop plesni koraki blizu, se v šov odpravlja z naslednjimi besedami: ˝Plesno tekmovanje mi predstavlja predvsem izziv. Pomeni pa veliko, ker želim sam sebi dokazati, da lahko plešem različne zvrsti plesa in v paru s plesalko, torej ne samo hip-hop in streetdance.« In na katero pesem s šolskega plesa ima Denis najlepši spomin: »Zelo lepe spomine imam na šolske plese. V osnovni šoli sem plesal s sošolko na pesem I Swear. Bila je romantična balada, pa še sošolka mi je bila malce všeč.˝

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.02.2019 ob 20:54 gost25 gost

      Lahko bi nastopal g. dr. Robertino Celenzio, saj se rad pojavlja v javnosti. Kaj se je mogoče ukozil?????

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.