https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Policisti obravnavali nasilje v družini in poskus samomora

02.02.2019 ob 7:00  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali osem kaznivih dejanj, eno prometno nesreče z materialno škodo, dve kršitvi javnega reda, dve poškodbi vozila na parkirnem prostoru, poskus samomora, zasegli eno vozilo, obravnavana pa sta bila še dva primera povoženja divjadi.

 

Na področju kriminalitete so policisti na območju PP Murska Sobota obravnavali dve tatvini, nasilništvo, zatajitev in nasilje v družini.

Na območju PP Gornja Radgona so policisti obravnavali nasilje v družini, storilcu pa je bil izrečen ukrep prepovedi približevanja. Policisti PP Lendava pa so obravnavali dva vloma v stanovanjsko hišo.

Javni red je bil kršen enkrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelja sta se ob intervencijah policistov pomirila in s kršitvijo prenehala.

V Murski Soboti je bil večkratnemu storilcu  cestno prometnih prekrškov zasežen osebni avtomobil.

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti opravljali na območju PP Murska Sobota.   

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.