https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GLOBALNO

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje bo dražje

15.02.2019 ob 6:05  

Premije za dopolnilno zdravstveno zavarovanje se bodo s 1. marcem povišale. Položnice pri Triglavu, Vzajemni in Adriatic Slovenici bodo višje za okoli dva evra.


Kot pojasnjujejo na zavarovalnicah so višje cene posledica večjega obsega in višjih cen nekaterih zdravstvenih storitev, višjih plač (plače zdravstvenega kadra plačuje Zavod za zdravstveno zavarovanje in zavarovalnice), dodatnih programov za skrajševanje čakalnih dob in tudi staranja prebivalstva.

Najbolj bo premijo zvišala Zavarovalnica Triglav - za dva evra in 20 centov. Zavarovanci Vzajemne bodo plačevali evro in 85 centov več, zavarovanci Adriatic Slovenice pa evro in 64 centov več.

Ker se premije plačujejo v tekočem mesecu za naslednji mesec, bodo zavarovanci dražje položnice prvič prejeli že konec februarja.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.02.2019 ob 9:45 gost

      Kdaj se bo koncno nasel minister, ki bo imel " jajca " in se uprl temu zavarovalniskemu lobiju in ukinil to dopolnilno zavarovanje?????? Dovolj je ena zavarovalnica, kot je bilo, in zdravstvo bi letno imelo najmanj 800 milijonov evrov vec!!!!!!!! Zdaj se pa ti veliki milijoni evrov izgubijo v zavarovalnicah, pacienti pa nimamo od tega nobenih koristi. Konkurenca?????? Dajte no, desnicarji, ne ga srat. Za razliko nekaj deset centov?????????

      20 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.02.2019 ob 16:43 Romano gost

        Se strinjam da se ukine, s tem živijo zavarovalnice in pa zanič zdravstvo in njihove usluge. Za to je dovolj redno zavarovanje ki ga odvajam.

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.02.2019 ob 10:40 LFL gost

      RDEČA POSLA

      3 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.02.2019 ob 10:46 Starina gost

      Saj bi zavarovalnice ze zdavnaj ukinili,pa si polovica gospodov polni zepe iz njihovega prihodka! Ne bodo ubili kure ki nosi zlata jajca!

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.02.2019 ob 19:36 Sajhi gost

      Z tujo polno mitjo je lahko srat

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      15.02.2019 ob 19:37 Sajhi gost

      Pardon ritjo

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      16.02.2019 ob 21:03 rejvež gost

      Kam to vodi in pelje to povišanje ? Vsi ministri samo obljubljajo ukinitev tega dopolnilnega in ko pride skoraj čas za ukinitev po tem tile bogati ministri izjavijo ,da če ukinejo to jim mora ZZZS ponuditi nekaj drugega .Kako to,da lahko zavarovalnice nekoga tako izsiljujejo ? Dokler še bomo to prenašali ? Triglav dvigne za 2,20 € .

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.