https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Panvita: Rezultati analiz potrjujejo neoporečnost mesa

07.02.2019 ob 15:40  

Iz podjetja Panvita smo prejeli sporočilo, da so dobili uradne rezultate analize poljskega mesa s strani Uprave RS za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin.

Uradni rezultati analiz poljskega mesa s strani Uprave RS za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin, potrjujejo, da je analizirano meso iz Panvitinega obrata neoporečno in torej pridobljeno od zdravih živali. Rezultati potrjujejo, da sodelujejo z zanesljivimi in odgovornimi dobavitelji, ki jim je na prvem mestu varnost in zdravje potrošnikov. Hkrati potrjujejo, da Panvitin sistem nadzora in kakovosti deluje zelo uspešno.

Obljubljajo in zagotavljajo, da bodo za svoje kupce še naprej proizvajali izključno najkakovostnejše in zdravstveno neoporečne izdelke, njihov sistem kakovosti in nadzora pa bo vedno na najvišjem možnem nivoju. Kot podjetje, ki ključno prispeva k slovenski samooskrbi z mesom, bodo še naprej podpirali dvig proizvodnje kakovostnega slovenskega mesa.   

 

    Komentarji

    1. gost
      07.02.2019 ob 16:09 свесни gost

      BRAVO SLOVENSKA INŠPEKCIJA - saj to smo že na začetku vedeli, da bo vse OK, preveliki kalibri so v igri.

      10 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.02.2019 ob 16:34 DF gost

      Ce mislite, da kaj ni v redu, ne kupujte izdelkov Panvite. Ne nakladajte v tri krasne.

      6 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.02.2019 ob 20:04 свесни gost

        Ne kupujem še manj pa jem, in to od tistega časa, da sam videl kako se to dela predvsem hrenovke in klobasi vi pa samo izvolite pa dober tek.

        5 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.02.2019 ob 9:19 DF gost

        Tudi jaz ne kupujem in ne jem izdelkov Panvite, a ne cutim potrebe, da bi nakladal v tri krasne in Zidana in se koga zraven mesal.

        0 2 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.02.2019 ob 19:19 gost

      Pa do bleki rakavi,pa bulasti.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.02.2019 ob 23:29 Lendavčan gost

      Zelo lepo kak nas imajo za loleke ni kaj,prvoklasne živali prodajo čez mejo za takoimenovano višjo ceno. Od slovenskega kmeta pa zahtevajo vse natančne podatke kdaj je žival jedla , pila , itd vse to za drobiž kateri mu komaj pokrije stroške reje.To je izdaja državljanov in državljank ker nam barvajo oči z konkurenčnostjo.To ne pomeni samooskrbo z domačo hrano,na drugi strani pa sliššim da se tudi kmetijske površine razprodajajo sosednji državi.Zato so se borili naši predniki proti okupatorju se sprašujem in še mnogo vsega bi se lahko naštelo.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      08.02.2019 ob 21:47 akcija gost

      Meso svinjsko bomo še dalje jedli ,a problem je samo od prodajalcev ,kateri nabavijo meso brez kontrole,res pa je da vsak želi nekaj zaslužit na račun potrošnika.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      09.02.2019 ob 15:02 pištek gost

      Problem so tudi mediji, ki vse takoj napihnejo in dramatizirajo. Četudi mogoče kaj sploh ni res. Ljudje pa kot pravi naivneži takoj medijem vse verjamejo. Dobro, da obstajajo neki standardi, ampak tudi ni potrebno delati prevelike panike. Kaj vse smo nekoč že pojedli in sploh nihče ni nič o tem razmišljal. 40 let nazaj se spomnim, da so se doma še klale krave in biki. Večkrat je bilo tako, da je kmet rekel, da je žival bolna in jo je treba takoj zaklati, da prej ne pogine. Tudi sredi poletja sem prišel k kmetu znancu in so klali prašiča. Ker ni bil čas za to sem se začudil. Pa je rekel, da je bil prašič bolan in so ga morali zaklati. Nihče se ni s tem obremenjeval in nihče ni mesa pregledal. Vse se je pojedlo. In seveda so šle obreznine in slabši kosi za klobase ostalo pa v tűnko in še kaj v skrinjo. Samo ne preveč komplicirat

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      10.02.2019 ob 12:29 gost

      poglejte si kako dolgo je lahko meso v zmrzovalniku pa vam bo jasno koliko let staro meso jemo in seveda čigavo, vse kar kupite v trgovini ni SVEŽE sama crkotina

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.