https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Policisti zasegli ukraden avtomobil

11.02.2019 ob 12:40  

Policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe M. Sobota so včeraj, ob 8.25 uri med kontrolo cestnega prometa na parkirnem prostoru bencinskega servisa Pince zaustavili in kontrolirali tovorno vozilo Fiat Iveco, italijanskih registrskih številk.


 

Pri podrobnejši kontroli vozila je bilo ugotovljeno, da ima 41-letni državljan Romunije na vozilu pod cerado naložen osebni avtomobil Mercedes Daimler Chrysler SLK 200. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je bil osebni avtomobil leta 2015 ukraden v Italiji.


Vozilo je bilo zaseženo, osumljenemu je bila odvzeta prostost in bo zoper njega podana kazenska ovadba za kaznivo dejanje Prikrivanja po 217.členu KZ-1.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.02.2019 ob 13:18 iveco gost

      Kdo? A, Romun! Hehehehe. Tovornjak pa registriran v Italiji. Že znana klasična kombinacija. No, siromaka so ovadili za, bla,bla.... Saj verjetno sploh ni vedel, da je vozilo ukradeno. Najet šofer, ki pač pelje, kar mu naložijo. Tudi šefov ne pozna, ker z njim se sreča samo posrednik oziroma nižji delovodja. Klasični način poslovanja takih in podobnih skupin. Šefi ponavadi ostanejo neodkriti. Zaprejo se male ribe. Jutri bo namesto njega že vozil drug šofer za romunski minimalec, ki bo peljal iz zahoda EU na vzhod EU, kjer vsakodnevno teče promet ukradenih stvari.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.02.2019 ob 20:12 Liss gost

      )))) Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.