https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Policisti našli elektronske naprave in pripomočke za tatvino vozil

13.02.2019 ob 12:45  

Policisti  Policijske  postaje  za  izravnalne  ukrepe  M. Sobota so minulo nedeljo v dopoldanskem času med kontrolo cestnega prometa v Dolgi vasi ustavili in kontrolirali osebni avtomobil BMW coupe, moldavskih registrskih številk, katerega  je vozil  državljan  Romunije. 

Pri kontroli vozila so policisti  našli  elektronske  naprave  in pripomočke, ki se uporabljajo za tatvino  novejših in cenovno dražjih vozil. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno,  da  je  30-letni državljan  Romunije, iz Italije v smeri Madžarske potoval še z dvema neznanima storilcema, s katerima je v Italiji ukradel osebni avtomobil BMW X5 in Toyoto Prius, z nameščenimi moldavskimi registrskimi  tablicami.

Ugotovitve kriminalistov so bile posredovane madžarskim varnostnim organom, ki so obe vozili v bližini meje z Romunijo ustavili in kontrolirali. Pri identifikacijskem postopku obeh vozil je bilo ugotovljeno, da je sta bili ukradeni v Italiji.

 

Foto: Policija

Kriminalisti so voznika, državljana Romunije s kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja Velike tatvine po 205. členu KZ-1 in kaznivega dejanja Izdelovanje in pridobivanje orožja in pripomočkov, namenjenih za kaznivo dejanje po 306. členu KZ-1 privedli k preiskovalnemu sodniku, ki je zanj odredil pripor.

    Komentarji

    1. gost
      13.02.2019 ob 13:53 tat gost

      Spet ROMUN !!! Hehehehehe...

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.02.2019 ob 21:48 Liss gost

      Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.