https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Informativni dan na Srednji poklicni in tehniški šoli Murska Sobota

Murska Sobota, 15.02.2019 ob 13:00  

Danes, 15. februarja 2019, in jutri, 16. februarja 2019, potekajo na srednjih šolah in fakultetah informativni dnevi. 

V telovadnici Srednje poklicne in tehnične šole Murska Sobota je zbrane nagovoril ravnatelj Ludvik Sukič, ki je povedal: ˝Odločitev o nadaljnem šolanju je vedno težka, vredna je temeljitega in tehtnega premisleka in odvisna je predvsem od vas samih. Kot zanimivost naj povem, da vseskozi dosegamo odlične rezultate tako na poklicni maturi kot na maturi s petim predmetom. Obenem pa smo že leta zapored najuspešnejša pomurska šola po številu zlatih maturantov. Lani jih je bilo 13.˝ 

Na uvodnem delu v telovadnici je par besed spregovorila tudi profesorica slovenščine Gabrijela Granfol Peurača. Nastopila je tudi šolska glasbena skupina in šolski harmonikarji. O šoli je na kratko spregovorila tudi dijakinja 3. letnika Maša Kočar, ki je tudi podpredsednica dijaške skupnosti na SPTŠ. 

Na Srednji poklicni in tehnični šoli Murska Sobota se lahko odločate med naslednjimi programi:

- tehnik računalništva

- tehnik oblikovanja

- strojni tehnik

- elektrotehnik

- mizar

- avtoserviser

- inštalater strojnih inštalacij

- elektrikar

- pomočnik v tehnoloških procesih. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.02.2019 ob 20:07 gost

      Ge je pa škoula,za lopova jaz bi ta šou ka v tem je prihodnost z delom pa znanjem v Sloveniji nega prihodnosti.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.