https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Pomlad v 3. SNL vzhod: Radgona

23.2.2019  

Nogometaši Radgone spomladanski del prvenstva pričakujejo na desetem mestu. V moštvu je prišlo do nekaj odhodov, ki so jih nadomestili predvsem z igralci iz lastne mladinske vrste.

 

Pred začetkom prvenstva smo se pogovarjali z Benjaminom Kranjcem, ki je zakoniti zastopnik ŠNK Radgona. Uvodoma je povedal da  "je Radgona namreč edini nogometni klub v 3.SNL-vzhod, kjer tekmujemo z igralci vzgojenimi v Gornji Radgoni (razen vratarja). Ti igralci ne prejemajo popolnoma nobenega finančnega nadomestila. Z razliko od vseh ostalih klubov v 3.SNL-vzhod, ko prejemajo igralci mesečno ne manj kot 300,00 eur. Mi z našim letnim proračunom cca 75.000 eur vzgajamo svoje igralce in tako pripomoremo k razvoju nogometne igre, kjer rezultati vsekakor niso primarni cilj."

 

Za spomladanski del prvenstva so si zadali za cilj uveljavitev naših mladih igralcev in na koncu prvenstva osvojiti sedmo mesto na lestvici

Odhodi: Dragan Topić, Borut Uhan, Aleš Lebar, Kristjan Kolarič, Luka Madon, Aleksander Nedižavec in Tjan Pučko.

Prihodi: Petar Božek (Črenšovci), moštvu pa so se priključili igralci iz selekcije U19 (Žan Klemenčič, Jaša Zupančič, Rok Vohar, Vid Benjamin Krajnc, Jure Šadl in Alen Katan).

 

Trener Jože Sečkar se veseli dela z mladimi igralci

Kot je povedal trener ŠNK Radgona Jože Sečkar je " boljše imeti igralce, ki se želijo boriti za klubske barve, kot "zvezde", ki ponavadi v ekipo vnašajo razdor".

Pripravljalne tekme: NK Puconci 6:2 (2:1) ; NK Aha Emi Bistrica 0:3 (0:1); SV Raiffeisen Hof (0:2); 27.02. NK Šampion Celje ; 02.03. NK Cankova  

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.02.2019 ob 14:21 gost gost

      Ne bluzi

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.02.2019 ob 20:22 gost

      Hehe

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.03.2019 ob 0:49 gost

      Res poseben clovek Benjamin Krajnc....

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.03.2019 ob 7:04 franc gost

      tu bi se moglo vodstvo menjat,ne pa igralci!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.03.2019 ob 19:17 Varaški gost

      Turnišče van da petardo

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.