https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

Za evropski stolček tudi pomurski poslanec

26.02.2019 ob 7:00  

Na tajnih volitvah je izvršilni odbor stranke NSi potrdil kandidatke in kandidate za majske volitve v Evropski parlament. 


Za nosilko liste so določili Ljudmilo Novak, drugi na listi pa je pomurski poslanec Jožef Horvat.

Med kandidati najdemo na tretjem mestu Lojzeta Peterleta, ki mu sledi Iva Dimic, Mojca Erjavec in Katja Berk Bevc.

 V Sloveniji bomo evropske poslance volili v nedeljo, 26. maja 2019.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.02.2019 ob 7:47 Lajoš gost

      Glij pravi

      20 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.02.2019 ob 8:30 D gost

      Nemajo nikaj bosega

      15 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.02.2019 ob 9:19 gost

      Najboljše da predlagajo kakega RDEČEGA SDjevega SMRDLJIVCA. Ta vam bo najbrž ogovarjal . Polno jih imate Prešiček, Kobal ,, Bandeli ,VIlfan, Modendorfer itd itdpa še kakšen bančnik z NLB bi se našel. SAMO VESELO.,DO PROPADA.

      11 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.02.2019 ob 9:27 DF gost

        Ti upas v cerkev vstopiti? Sem preprican, da vas taksnega prostaskega izrazanja in lazi tam ne ucijo. Ce ste cerkveni, se temu primerno tudi obnasajte.

        9 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.02.2019 ob 10:56 prdo gost

        Ka črni pa dišijo vej pa ko pridejo črni migranti do nebes skačete v luft v svojih vrstah si nej imenoval dišeče ? Nemaš časa ka moreš deco zlorabljati v cerkvi.

        5 0 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      26.02.2019 ob 9:26 BOLJŠEVIK gost

      Ta funkcija evropskega poslanca je kot nagrada za odslužene slovenske politike zelo dobro plačana in še boljše nagrajena za dobro pokojnino, koristi od teh evropskih poslancev za Slovenijo pa čisto nič. Kot navaden državljan, politično neopredeljen pa nimaš skoraj nobene možnosti kandidirati in čisto nobene možnosti da bi bil izvoljen. Zaradi vsega tega pa je bila zadnja udeležba na teh volitvah v Sloveniji SAMO 23 % letos pa bo še dosti manjša. Kar se pa tiče poslanca Horvata, dosti več koristi lahko naredi za Prekmurce v slovenskem parlamentu v evropskem pa čisto nič.

      11 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      26.02.2019 ob 9:41 DF gost

      Zelo zalostno za Slovenijo je to, da ze desetletji stranka Nova Slovenija nima drugih kot Peterleta, Novakovo, Horvata. Kaj mladi in pametni ljudje v to stranko ne prihajajo? Enkrat, in to na teh volitvah, je potrebno tem trem starcem dati nogo, DA BODO PRISLI MLADI Z DRUGIMI IDEJAMI IN BOLJ PAMETNI.

      23 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.02.2019 ob 9:54 sakulant gost

        DF - bodi malo realen in objektiven, pa nisem pripadnik nobene politične opcije, za Petrleta in Novakovo se strinjam - v penzijo za Horvata bi pa vseeno rekel, da je ogromno naredil in poskuša narediti za Prekmurce.

        4 18 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.02.2019 ob 14:51 prepričevanje gost

        " je potrebno tem trem starcem dati nogo," se strinjam, ampak potem morajo volivci priti na volišče, če ne bo ostalo po starem !?

        8 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.02.2019 ob 17:48 SILVO gost

        PALIG BO HODIL PO BIFEJAH IN GOSTILNAH IN DELIL SVOJE SLIKE....POJDI ŽE ENKRAT V PENZIJO IN DAJ MESTO MLADIM....

        5 2 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      26.02.2019 ob 9:49 DF-PUF-BUM gost

      Za stanje v Sloveniji je odgovorna desnica komplet, ker niso sposobni sodelovanja vsak vidi samo svoj "ograček" tipičen primer za to je NSi, ki se ne znajo med sabo dogovoriti, kaj šele bi se potem širše dogovarjali. NSi igra ali poskuša igrati v parlamentu nekaj podobnega kot levica samo da njih nihče ne upošteva, tak način dela je odpeljal iz parlamenta SLS in bo tudi NSi.

      13 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      26.02.2019 ob 10:44 ZORA gost

      SAKULANT POVEJ NAM KAJ JE DOBREGA NAREDIL HORVAT ZA PREKMURJE TI POVEM JAZ NIČ NI NAREDIL GOVORI ENO DELA DRUGO TOTALNI NESPOSOBNEŽ SAJ VEŠ KJE JE BIL ZAPOSLEN

      18 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.02.2019 ob 10:58 sakulant gost

        ZORA potem pa ti meni povej kateri je pa sploh kaj naredil za Prekmurje, ta je vsaj Prekmurec. Ne vem sicer za tvoja leta, ampak mi starejši se pa dobro spomnimo naprimer poslanca Pucka iz Turnišča, ki je izdal tako svojo stranko kot Prekmurce in se je zaradi tega moral izseliti iz Prekmurja pa takih na žalost Prekmurci imamo več. PREKMURJE V SRCU je na žalost farsa.

        8 7 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      26.02.2019 ob 11:12 ZORA gost

      SEKULANT VEŠ KJE JE BIL ZAPOSLEN HORVAT KJER KOLI JE BIL NAREDIL NI NIČ RAZEN ZA SVOJ ŽEP

      16 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      26.02.2019 ob 12:36 gost

      Letos volim SDS, imajo najboljše kandidate.

      9 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      26.02.2019 ob 12:56 pišta gost

      Evropski parlament je za odslužene politike. Novakova že. Jo zelo spoštujejo tudi na levici. Horvat pa, brez besed. Glavno mu je, da pride noter in ima veliko plačo ter tolče po vsem, kar mu prinaša točke in hoče biti všečen pri svojih volilcih. Dobro je eden povedal, da imajo že dolgo ene in iste. Mladih pa nikjer ne pustijo zraven. Cerkveni se pač drugje ne morejo postaviti in sedaj veliko stavijo na Evropke volitve. Večina resnih sploh s tem ne troši energije, ker v EU en glas gor ali dol ne šteje nič. Edino za tistega, ki je tam je dobro, ker ima hudo dobro plačo in vse ostale ugodnosti in potovanja.

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      26.02.2019 ob 15:22 vejka gost

      Sakulant, Pucko je bar izvolil dobrega mandatarja, za svoje dejanje pa bil nagrajen od istih volivcev, ko so ga volili 2 mandata - še z tretjim mandatom. Ti kot starejši konj, pa verjetno vš, da je razlika med takratnim Drnovškom in Podobnikom, bila velikanska, kar se tiče pojmovanja politike, za nagrado Pusko pa je ta isti Podobnik vstopil v koalicijo z Drnovškom. Tak, ka tij si malu v kmici, ka se politike tijče, ker je tvoj Janša "razjebu" i Krščanske dmokrate i Ljudsko stranko. Ne obračaj zgodovine in si tvoje mnenje porini v dupe.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.02.2019 ob 20:15 sakulant gost

        vejka kaj pa norije in neresnice pišeš in še si dovoliš žalitve, sam se ne mislim spuščati na tvoj nivo. Če pa preteklosti ne poznaš pa se najprej ko nekaj pišeš malo poduči. O Pucku pa preveri podatke na tem int. naslovu: https://sl.wikipedia.org/wiki/Ciril_Pucko kjer piše kopiram: Leta 1992 je bil izvoljen v 1. državni zbor Republike Slovenije; mandat poslanca mu je potekel 11. septembra 1996; Znan je postal s tem, ko je pri potrjevanju Drnovškove vlade prestopil iz poslanske skupine SKD v poslansko skupino LDS in s tem podpornikom Drnovška prinesel glas večine, pred tem je imela desna politična opcija 45 glasov in leva 43 + 2 glasova poslancev italijanske in madžarske narodne manjšine. TOLIKO, TAKO DA SI TI PRECEJ V KMICI. KAR SE PA TIČE JANŠE PA TVOJIH KOMUNISTOV PA KOMPLET POLITIKE ME TI NE ZANIMAJO. NE MARAM PA IZDAJALCEV !!!

        3 1 Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      26.02.2019 ob 15:28 lepec gost

      Anju Mariška je edina, ki je nekaj naredila za svoj kraj. VEČNA JI SLAVA!!!!

      9 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.02.2019 ob 17:52 ŠIME! gost

        Ja on je naredila za celotno PREKMURJE NEKAJ,KI JE VIDNO...RES JE BILA GOSPA ,KI JE POMAGAL IN GNJAVILA POSAMEZNE MINISTRE....POČIVAJTE V MIRU GA.POŽONCEVA!!

        4 3 Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      26.02.2019 ob 15:29 lepec gost

      Ostali so vsi eni sami veliki LJIGAVCI!!!!

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      26.02.2019 ob 18:26 Prlekus gost

      Prekmurski poslanec. Bodite natačni prosim! Koliko glasov je pa dobil na prleški strani? NIČ!!! In nikoli jih ne bo!

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      26.02.2019 ob 23:47 pip gost

      Ka se zaj Horvat rine v Evropo. Naj gre že enkrat v penzijo in da mir. Velika plača in nobene koristi. Upam, da mu ne uspe. Novakova ja on pa ne. Ne razumem kako je prilezel na drugo mesto. Mogoče pa se ga hoče stranka odkrižati. In najlažje, da ga spravijo v EU parlament. Je tudi en izmed stare garde naklonjene Janšu in RKC. Z njim cerkveni samo gubijo.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.03.2019 ob 13:19 Zavist gost

        Jožko je človek na mestu. Samo, ker je naš prekmurski človek ga moramo do kraja "posrati". Takšno smo Prekmurci. NSi ima pomladek, veliko mladih je v tej stranki, najbrž pa še niso dozoreli za Evropski parlament. Bodo pa. Nekateri komentatorji pa ne bodo nikoli dozoreli, ker jim tega ne bo dovolila zavist, opravljanje, neumnosti, samopomilovanje, nezadovoljstvo, jamranje, duhovna lenoba, neudeležba na volitvah, nezainteresiranost do bližnjega....

        5 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.