https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Po pomurski avtocesti vozil 240 km/h

26.02.2019 ob 11:10  

Pomurski policisti so minulo nedeljo na avtocesti izven naselja Turnišče v smeri Lendave med izvajanjem meritev hitrosti zaustavili državljana Madžarske.


Voznik avtomobila znamke Mercedes je vozil s hitrostjo 240 km/h, kljub temu, da je hitrost omejena na 110 km/h.

Vozniku je bila izrečena globa v višini 1200 evrov in 9 kazenskih točk.

Foto: PUMS

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.02.2019 ob 13:02 SLK gost

      Frustrirani škifi doživijo orgazem, ko lahko zaustavijo en tak avtomobil. Prvič 240km/h sploh ni neka hitrost za ta avto na avtocesti. In drugič je za tega človeka, ki ima ta avto jurja dvesto drobiž. Škifi pa potem vsi veseli razlagajo na malici kako so ga oglobili. Uboščki. To jim je uspeh meseca. Naj poiščejo tiste, ki so naredili milijardne luknje v bančni sistem. Ehhh, tam niti ne smejo pogledat zraven, ker so milijonarji nedotakljivi.

      13 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.02.2019 ob 15:15 čondraš gost

        Frustriran si ti, ki se ti zdi normalno da nekdo kmoleks majhnega pimpeka rašuje na cesti na mesto pri plastičnem kirurgu . Ni vas malo, ki imate v nogi več pameti kot v možganih, a pri majmunih kot si sam se vedno vprašam kako bi odreagiral če bi ti nekdo pri 240 na uro zradiral tvojo družino na avtocesti ? verjetno bi bila tvoja žena kriva ker ni votila 260 km/h . Ne bi smel vsak dobiti v roke izpita za avto, pravila so, pravila imajo svoj namen, od tega da čakaš v kolini v trgovini, do tega da greš čez cesto preko prehoda za peščce do tega da skozi naselje voziš s 50 km/h in ne s 100 km/h . Z milijardnimi luknjami v sistemu, tako mimogrede, se lahko kvečjemu ukvarjajo kriminalisti, ne pa prometni policisti kot bi ti rad . Pa kaj bi tebi razlagal, ti to že vse veš, smao delaš pač po svoje ? Kje se vzamete, čuda človeštva ? Sicer pa, za takšno prekoračitev hitrosti bi mogel veljat takojšen odvzem vozniške in zaplemba vozila, ne pa da bogatun dobi kazen ki je zanj drobiž, pa še točk bistveno premalo .

        2 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.02.2019 ob 15:54 karči gost

        budalo si največje v glavi maš glih toliko kot ta madžar ki je divjal po avtocesti idi na madžarsko pa pelaj 240 na uro če si upaš seronja samo pisati znaš pa se skrivati pod lažnim imenom seronja eden z meglo v glavi

        2 5 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.02.2019 ob 13:05 gost

      Na Hanzi TV pa v Odmevih 15 minutni prispevek o ukradenih receptih, o miljonih za mafijo pa niti besede.

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.