https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Otrokom podelili priznanja in kapice

Murska Sobota, 05.03.2019 ob 6:05  

V Pokrajinski in študijski knjižnici Murska Sobota so podelili priznanja in kapice otrokom, ki so sodelovali v projektu Jaz pa berem.  


Projekt, ki nagovarja k družinskemu branju, traja od februarja 2018 do februarja 2019. V bralni znački so lahko sodelovali člani knjižnice stari med 4 in 10 let. Za uspešno opravljeno bralno značko je bilo treba prebrati pet knjig iz pripravljenega seznama. 

O knjigi so tisti, ki znajo pisati nekaj lepega napisali, ostali pa narisali ter oddali knjižničarkam na mladinskem oddelku.

Zbrane sta nagovorili direktorica Pokrajinske in študijske knjižnice, mag. Klaudija Šek Škafar in vodja projekta Jaz pa berem, Ana Sušec. V omenjeni projekt je letos sodelovalo 120 otrok.

Vodja projekta bibliotekarka Ana Sušec je otroke nagovorila z besedami iz slikanice Očka, ta je bila pa res prima, avtorja Zdeneka Sveraka.

Otroke je razveseljevala tudi predstava o ovčki Ani gledališča Smejček.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.