https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Male in velike maškare so se zabavale s Tonijem Makaronijem

02.03.2019 ob 13:00  

V soboto, 2. marca so se pred občinsko stavbo v Puconcih zbrale maškare. Na maškaradi so plesali in rajali snežaki, princeske, kavbojci, račke in mnoge druge izvirne maske.


Kot se za maškarado spodobi ni manjkalo krofov, ki so bili pa še posebno okusni, saj so bili "županovi krofi". Poleg rajanja in veseljačenja maškar pa so na dvorišču imeli tudi kmečko tržnico, kjer so obiskovalcem ponujali kruh, mlečne izdelke, med, zelje, bučno olje in še mnoge druge domače dobrote. Manjkala pa ni niti dobra kapljica.

Otroci so se zabavali s Tonijem Makaronijem, ki je s svojo asistentko poskrbel za dobro voljo, smeh in zabavo. Najmlajšim pa so se pri tem pridružile tudi malo večje maškare. Obiskovalci pa so se lahko odločili tudi za poslikavo obraza.



Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.