https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Izbrana najboljša ekipa Ravenske lige malega nogometa

10.6.2011  

Ravenska liga malega nogometa se počasi zaključuje, zadnje dejanje sezone bo to soboto, 11. 6. in v nedeljo, 12. 6., saj se bo v Gradišču odvijal zaključni turnir Ravenske lige malega nogometa 2011. V soboto bo za še boljše vzdušje poskrbela skupina Plamen. 

Te dni so bili izbrani tudi najboljši posamezniki v tej sezoni Ravenske lige, za najboljšega med njimi pa je bil izbran Vojko Horvat. 

Idealno šesterico lige sestavljajo: Damjan Bohar (KMN Satahovci), Dejan Šnurer (KMN Gradišče), Tadej Flisar (KMN Gradišče), Damjan Grah (KMN Borejci), Vojko Horvat (KMN Gradišče), Davorin Pelcl (KMN Mister Baby) in Darko Pavel (ŠD Borejci).

Zaključno dejanje ta viked

Letošnji zaključni turnir Ravenske lige, katerega organizacija pripada KMN Gradišču, saj so bili lani prvouvrščena ekipa na lestvici, se bo začel v soboto, 11. 6. ob 14. uri. V primeru slabega vremena se tekmovanje prestavi na naslednji vikend. Tekmovalni sistem je enak kot doslej, torej modificirani dvojni "knock out" sistem.

Več o sistemu tekmovanja si lahko preberete TUKAJ.

    Komentarji

    1. Milanista
      11.06.2011 ob 0:05 Milanista

      dobra ekipa, s ten ka če poglednemo lejko z igralcov s pomurske lige maloga fuzbala sestavimo ekipo za 2.ligo.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. corba
      11.06.2011 ob 9:39 corba

      ja klubi tretjih lig jih plačujejo da tam trenirajo in se potem izživljajo proti slabše pripravljenih igralcih tam pa so samo eni povprečni,naj zdaj vidijo sponzori za kaj dajejo denar, niso edini ,še to je ravenska liga ne pomurska

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.