https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Regijska prireditev ob slovenskem Tednu boja proti raku

Razkrižju, 09.03.2019 ob 18:30  

V Centru Zavirje na Razkrižju so danes z regijsko prireditvijo obeležili slovenski Teden boja proti raku.

 

Kot prispevek k varovalnim dejavnikom zdravja so organizirali skupinsko hojo, nordijsko hojo in tek po obmurski pokrajini, prilagojeno različnim ciljnim skupinam, od najmlajših do najstarejših.

Najprej so vse navzoče nagovorili župan Občine Razkrižje Stanko Ivanušič, predsednik Državnega zbora RS mag. Dejan Židan, predsednica Pomurskega društva za boj proti raku mag. Branislava Belović ter častni občan Občine Razkrižje in upokojeni zdravnik dr. Božidar Voljč.

Pozdravnim nagovorom je sledilo ogrevanje s fizioterapevtko Metko Vlaj, nato pa so se tekači in pohodniki odpravili na pot.

 

Na prireditvi je bila tudi predstavitev lokalnih, zdravju prijaznih izdelkov ter tudi raznorazni promocijski materiali s področja zdravega načina življenja in zdravih jedi. Predstavili so se TND Razkrižje, lokalni pridelovalci zdravih jedi, Policija (PP Ljutomer) ter RKS OZ Murska Sobota.

Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.03.2019 ob 10:03 gost

      Škoda, da domačini ignorirajo takšne prireditve, na slikah vidimo večinoma "strenske ludi" kak rečemo na Razkrižji.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.03.2019 ob 13:01 gost

      ti si bia...............

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.03.2019 ob 19:06 imre gost

      Pofarbani in napihnjeni Židan nista manjkala

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.