https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Ob nakupu avtomobila preko spleta ogoljufan za 14.000 evrov

15.03.2019 ob 14:35  

Policisti PP Murska Sobota obravnavajo kaznivo dejanje goljufije pri nakupu avtomobila.

 

Prijavitelj je preko spletne strani zasledil oglas za prodajo osebnega avtomobila znamke Audi, za ceno dobrih 14.000 evrov. Vzpostavil je kontakt s prodajalcem v tujini in vozilo plačal. Ker vozila do dogovorjenega datuma ni dobil je ugotovil, da je spletna aplikacija lažna in, da ne obstaja. Policisti o zadevi zbirajo obvestila.

Ob omenjenem primeru policisti opozarjajo, da ne nasedate lažnim obljubam, predvsem pa ne plačujte različnih vsot denarja. Pri prodaji ali nakupu preko interneta bodite pozorni na ponudbe, ki odstopajo od običajnih. V kolikor pa ste že oškodovani zadevo prijavite na najbližji Policijski postaji ali pokličete na interventno številko policije 113.

* Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.03.2019 ob 16:49 čondraš gost

      Bravo, vse za ugoden Audi s tujine , s trikrat prevrtenimi kilometri in sestavljenega z 4-ih njemu podobnih Audijev. Mojster, Dacio si kupi 7 let garancije, pa naj te ne bo sram, boš imel novi avto, ni pač namišljeni Audi z Nemčije, ima pa volan, prestavno ročico itd.kaj češ nič bolj nič manj kmet nisi, ne glede na to kak voziš . Si pa lahko butec, preko spleta kupiš rabljeni avto, ki ga sploh nisi nikoli videl, ga nisi preizkusil, niti ne veš če obstaja sploh...14.000 € ki so ti jih vzeli je še premalo za takega patrona kot si.

      13 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.03.2019 ob 19:13 Łß gost

      Kreteni še živijo, kar je pa najhuje pri tem je to, da imajo obilo denarja.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.03.2019 ob 19:32 Gasilici gost

      V Kuzmi je občinska gasilska zveza pokradnjena za 7.500 evrov pa nikaj ne pišete o ton.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.03.2019 ob 22:24 pipi gost

      Že davno desetletja nazaj je bil rek, ki velja še danes. " Ko imajo bedaki denar, pametni služijo. " To moraš biti res pravi bedak, da tak denar nakažeš nekam v tujino in sploh ne veš komu. In avta se ne kupuje brez da ga vidiš in preizkusiš. Ojoj, naivnost človeška je res berzmejna. Totalni naivnež!

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.