https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Na Cankovi že 17. Jožefov pohod

Cankova, 16.03.2019 ob 15:00  

V soboto, 16. marca, je na Cankovi potekal že tradicionalni 17. Jožefov pohod, katerega je v sklopu Jožefovih dnevov organiziral ŠD Studenec.  

TD Cankova, DU Cankova, Župnijski urad Cankova, ŠD Studenec in Občina Cankova so organizirali že 22. Jožefove dneve. V sklopu teh dnevov se bodo odvile številne prireditve. Ena izmed teh je tudi že tradicionalni 17. Jožefov pohod, ki ga organizira Športno društvo Studenec Cankova. 

Pohodniki so se zbrali ob 9. uri pred VGD Cankova in s pohodom pričeli ob 9.30 uri. Pred pričetkom so se pohodniki lahko okrepčali z zajtrkom. Pozdravil jih je tudi župan občine Cankova Danilo Kacijan, za še več dobre volje je poskrbel pevski zbor. 

Pohod je potekal po krožni poti Cankova-Korovci-Gerlinci-Krašči-Domajinci-Topolovci-Cankova. Na 13 kilometrov dolgi pohodniški trasi je bilo za pohodnike poskrbljeno z vmesnimi okrepčili, na cilju pa jih je pričakala topla malica. 

ŠD Studenec je tako ponovno uspelo zbrati ljudi, željne druženja ob rekreaciji. 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.