https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

Bunker v znamenju yugo nostalgije

18.03.2019 ob 6:05  

V soboto, 25. marca 2019, je v Bunkerju nastopila tribute skupina EKV.

Dogodek BILO NEKAD U JUGOSLAVIJI so otvorili s skupino Ekatarina Velika ali na kratko EKV. Skupina je nastala pred 37. leti.

EKV je preživela do leta 1994, ampak ljudje še dan danes obožujejo njihove pesmi. EKV je bila ena od najbolj poznanih in najuspešnejših rock skupin v tem delu Evrope. Svojo armado oboževalcev in simpatizerjev je skupina dobila v kratkem obdobju od leta 1982 pa do leta 1994, ko so po smrti frontmana Milana Mladenovića, prenehali delovati.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.03.2019 ob 22:45 ime gost

      Dokaz da potovanje iz prihodnosti obstaja je ta "članek". :) Glede na vsebino bi senaj šlo o dogodku iz prihodnosti objavljen v preteklosti, kot novica glede na datum nastanka prispevka. Verjetno je imela zgodnja ura in/ali pomanjkanje kave velik vpliv pri tem.:)

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.