https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Prihaja spomladanski Teden restavracij

27.03.2019 ob 14:00  

Spomladanski Teden restavracij bo po vsej Sloveniji potekal od 29. marca do 7. aprila. V tokratni izvedbi bo sodelovalo 105 slovenskih gostiln in restavracij, osem jih bo sodelovalo prvič.

Restavracije bodo v sklopu Tedna restavracij ponujale menije z najmanj tremi hodi, pri katerih bo poudarek na svežih lokalnih dobrotah. Cena menijev pa bo 19 evrov pri vseh ponudnikih.

Poudarek letošnjih Tednov restavracij je na vinu in hrani, zato vinska spremljava ob doplačilu postaja sestavni del menija sodelujočih ponudnikov.

Osnova za vabilo gostilnam in restavracijam k sodelovanju so ocene, zato v projektu sodelujejo le tiste, ki ustrezajo posebnemu merilu kakovosti. Iz Pomurja bodo sodelovale naslednje restavracije:

  • Gostilna Rajh (Bakovci)
  • Restavracija Kodila (Markišavci)
  • Gostilna Zorko (Boreci)
  • Gostilna Tramšek (Žerovinci)
  • Gostilna Tonček (Beltinci)
  • Gostilna Mencinger (Črešnjevci)

Restavracije se same odločajo, koliko prostih mest bodo vsak dan namenile ponudbi Tedna restavracij. Gostje si zato morajo pravočasno rezervirati mizo, če ne želijo ostati brez nje. Rezervacije za spomladanski Teden restavracij so že odprte.

Več informacij najdete TUKAJ.

Foto: Facebook Teden restavracij

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.03.2019 ob 20:03 ix gost

      navali narod na krožnike 80 cm premera in brbončice, ki sta dve višnji v žlici slasokeda - in čuj to, kar vanilijevega s čokoladnim prelivom in klinčkom za vino kuhati

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.03.2019 ob 11:12 77 gost

      Ma znate vi kurac ka je dobro za spomlad,jaz vam povem kaj je dobro za pomlad,zabilom kruj,luk,česnek in liter šmarnice ali rdečke tau zviže kak beton.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.