https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Center za družine Murska Sobota prireja »MAMIN VIKEND«

Rakičan, 19.03.2019 ob 17:00  

Drage ženske, mamice!  Mesec marec, ki  je namenjen vam, je odlična priložnost, da si vzamete nekaj dragocenih trenutkov samo zase. Center za družine Murska Sobota vas vabi na »MAMIN VIKEND.«

Center za družine Murska Sobota v sredo, 10. aprila 2019, ob 17. uri, pripravlja aktivnost »MAMIN VIKEND«, ki bo vsebovala:

a) interaktivno delavnico z naslovom "KAKO V MATERINSTVU PREMAGATI STRAHOVE IN RAZVITI ZAUPANJE VASE", predavateljice Sare Bürmen, mag. zakonskih in družinskih študijev (Upaj.si - strokovno združenje za kakovost odnosov).

Foto: upajsi.si

»Materinstvo je vloga, ki spremeni vsako žensko. Mame se soočajo s številnimi vprašanji, stiskami, izzivi, dvomi in strahovi, zato je notranji kritik pri mnogih še posebej močan in nespodbuden. Pritiski, ki jih doživljajo, večkrat izhajajo iz obremenjenosti s številnimi mislimi in vsakodnevnimi opravki ter občutkom, da je potrebno narediti vse na enkrat.«

Cilji interaktivne delavnice:

-seznanitev z izvirom pogostih strahov, skrbi, prepričanj in vedenj,
-opredelitev pomena in moči družinskih vzorcev ter družinske dediščine in seznanitev s preprostimi koraki za preoblikovanje le - teh vzorcev sebi v prid,
-krepitev sočutja do sebe s pomočjo različnih vaj,
-zmanjšanje samokritičnosti, perfekcionizma, anksioznosti glede vzgoje, materinstva itd.,
-dobro počutje, sprostitev, seznanitev z ukrepi, ki pomagajo pri razvijanju zaupanja vase.

b) pester program za otroke v času predavanja.

Aktivnost je brezplačna, prijave pa zbirajo preko elektronske pošte druzina@ris-dr.si ali na telefonski številki (02) 535 18 94.

*V kolikor boste s seboj pripeljale tudi vaše najmlajše, vljudno naprošajo, da ob prijavi sporočite število in starost otrok.

Več o sami aktivnosti si lahko preberete TUKAJ.

Program sofinancira Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.