https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Miss bikini Slovenije letos prvič v Prekmurju

13.06.2011 ob 8:52  

Suzana Zeković je bila še lani druga spremljevalka na Miss bikini Slovenije, letos pa je prevzela vlogo vodje in organizatorke omenjenega lepotnega tekmovanja. Bistvena novost je, da bo polfinalni in finalni izbor potekal v Moravskih Toplicah, dekleta, ki se bodo potegovale za nazive, pa bodo nastopile še na treh modnih revijah.

Suzana Zeković se je v enem letu prelevila iz tekmovalke in modela v vodjo in organizatorko lepotnega tekmovanja Miss bikini Slovenije.

"Res je, da sem prejšnjo leto že sodelovala z lastnikom licence in sicer tako, da sem imela možnost organizirati modno revijo Miss bikini, na Soboški-Dianini noči, ki se je dogajala v mestnem kopališču v Murski Soboti. Po finalu Miss bikini Slovenije se je organizacija Miss bikini Slovenije reorganizirala in takrat nisem niti približno slutila, da bom dobila tako enkratno priložnost, da prevzamem tekmovanje Miss bikini Slovenije. Ta priložnost, da izpeljem tekmovanje v lastni žiriji, se mi je ponudila, zato menim, da je v življenju dosti krat pomembno, da si na pravem mestu, ob pravem času, s pravimi ljudmi in tudi v okolju," meni Zekovićeva.

Polfinale in finale v Moravskih Toplicah, ob tem pa še tri modne revije


Izbranih je že 14 polfinalistk, ki se bodo 2. julija pomerile na polfinalnem izboru v Termah 3000 v Moravskih Toplicah. Tam bo izbranih osem finalistk, ki se bodo predstavile ljudem na treh modnih revijah in sicer na mestni plaži Ljubljane Laguni, na Soboški-Dianini noči in Ptujski noči. 13. julija bo veliki finale zopet v Moravskih Toplicah, kjer bo izbrana Miss bikini Slovenije 2011, prva in druga spremljevalka ter miss fotogeničnosti. In kakšen bo sploh način izbire? "Glasovala bo tako strokovna žirija kot tudi obiskovalci, vsi glasovi pa bodo enakovredni. Zna se pa še dogoditi, da bomo dobili še eno lento, kjer bi dobili zmagovalko obiskovalcev. Pustimo se presenetiti," pravi Zekovićeva, ki napoveduje, da bodo punce dobile lepe sponzorske nagrade in imele profesionalno slikanje. Finalistkam Miss bikini Slovenije bodo nudili šolo hoje in vse kar spada zraven k lepoti, poskrbljeno bo tudi za lepe postave, zato se bodo skupaj odpravili v fitness, kjer po potekalo druženje in spoznavanje.

Želi popestriti dogajanja v Prekmurju

Po pričakovanjih glavne organizatorke naj bi bila prireditev dobro obiskana in odmevna, odvijal pa bi se naj najbolj nor in zabaven žur v Prekmurju, saj bodo za vse radovedneže poskrbeli tudi z Miss bikini pijačo, vročimi Brazilkami, plesno skupino Maestro, pevko Petro Slapar, plesno skupino Urška in drugimi animatorji, ki bodo poskrbeli za dobro vzdušje. "Meni kot organizatorki in občanki Murske Sobote je prioriteta, da naprej širimo ime Prekmurje, saj sem iz tega razloga posegla na naš trg, ker želim, da delamo na razvoju naše regije in popestrimo dogajanje v  Prekmurju," zaključuje Zekovićeva.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.