https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ODBOJKA

Panvita Pomgrad po izenačenem dvoboju v gosteh do zmage

26.3.2019  

V soboto, 23. marca, sta se v 1. DOL v Športni dvorani Hoče srečala OK Hoče in Panvita Pomgrad. Po izenačenem in razburljivem dvoboju so tekmo dobili gostje z 2:3.



OK Hoče - Panvita Pomgrad 2 : 3

(21:25, 21:25, 25:19, 25:15 in 11:15)


Panvita Pomgrad: Pečnik 1, Vori, Pulko 21, Rojnik 4, Beravs 4, Flisar 13, Volovlek, Bogožalec 13, Bedrač 5, Marovt 3, Novak in Ratkai (oba libero).
Hoče: Cafuta 11, Crnjanski 19, Šijanec 12, Drvarič 2, Kolman, Špindler, Lobnik, Franc, Berglez 5, Šikanič 3, Ivančič, Filipaš 15, Klinc in Repa (oba libero).

Vsega dve uri in pol je tokrat trajal razburljiv in izenačen dvoboj dveh enakovrednih tekmecev. Panvita Pomgrad je po vodstvu z 2:0 domačinom dovolila, da so izenačili in tako je zmagovalca dvoboja odločal zadnji, peti niz, katerega so s 15:11 dobili odbojkarji Panvite Pomgrada.

Panvita Pomgrad je tekmo odlično odprla in v uvodnem nizu povedla s 16:10, nakar je malce popustila in vodila še s 21:19. Panvita Pomgrad je domačim pustila, da so dosegli še dve točki in tako je prvi niz odločila v svojo korist z rezultatom 25:21.

Drugi niz so bolje začeli odbojkarji Hoč, kateri so povedli 16:14, vendar se odbojkarji Panvite Pomgrada niso dali in so v nadaljevanju rezultat obrnili v svojo korist in povedli s 21:19, ter ponovno domačo dovolili da so dosegli dve točki in niz dobili z enakim rezultatom kot prvega. Panvita Pomgrad je tako povedla 0:2 v nizih.

V tretjem nizu je  Panviti Pomgrad prišlo do nepričakovanega padca koncentracije, katerega so znali izkoristiti domačini, odbojkarji Hoč  in so povedli s 14:16, ter prednosti do konca niza več niso izpustili iz rok in rezultat zmanjšali na 1:2 v nizih.

Odbojkarji Hoč so dobro igro iz tretjega niza prenesli v četrtega in so prevladovali na parketu. Gostujoči trener Dejan Fujs je posegel po menjavah in pred nadaljevanjem tekme spočil nekaj igralcev, da so se zbrali, da bi lahko odigrali bolje v odločilnem petem nizu.

Odločilni peti niz so bolje odprli odbojkarji Hoč in na začetku povedli za dve točki, odgovor Panvite Pomgrad je sledil hitro in so prešli v prednost 10:8, prednost so še povečali na 12:9 in so tekmo pripeljali do konca z zmago s 2:3 za Panvito Pomgrad.

Po tekmi je Zlatko Pulko – sprejemalec Panvita Pomgrad dejal: "Zmaga je plod volje, želje po zmagi. V tretjem setu smo delali osnovnošolske napake in izpustili priložnost za gladko zmago, ki smo jo potem priborili šele v 5 setu. Zmagali smo na težkem gostovanju". Jakob Rojnik – sprejemalec Panvita Pomgrad po zmagi v gosteh: "Zmaga vrača dobro voljo. Začeli smo po naših načrtih, v tretjem setu pa potem popustili pri koncentraciji. Po petih setih smo tokrat vseeno zasluženo zmagali".

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.03.2019 ob 22:26 lepec gost

      Še en balinarski klub iz Murske Sobote.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.03.2019 ob 13:23 gost gost

        zdaj če si nej za šport, ker ti je edina rekreacija hoja od računalnika do hladilnika pa nazaj, smo ti mij nej krivi. Več klubov bi moglo biti, ker bi se mladina spravila vo na igrišče, se mejla ge rekreirati, pa vsak bi najšel nekaj za sebe. Zdaj pa samo na telefonaj-računalnikaj visijo, pa kak tij , rekreacija računalnik - hladilnik, kar pa nej dobro, saj vidiš sam po sebi ka si nej pri sebi. lp

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.03.2019 ob 7:33 gost

      Škoda besed.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.03.2019 ob 8:40 ggwp gost

      Čestitke dečki! Upan, da vam uspe ostati v ligi, potem pa z nujnimi kadrovskimi spremebami v novi sezoni napad na vrh!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.