https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V Murščaku voznik kolesa s pomožnim motorjem trčil v drevo

13.06.2011 ob 10:51  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali prometno nesrečo s telesnimi poškodbami, tri kazniva dejanja, šest kršitev javnega reda in miru, sedem primerov povoženja divjadi in pridržali dva kršitelja. 

V Murščaku je voznik kolesa s pomožnim motorjem zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča trčil v drevo. V nesreči se je lažje telesno poškodoval. 

Na področju kriminalitete so obravnavali dve tatvini in ogrožanje varnosti. V Radmožancih je neznani storilec odtujil bakrene žlebove, soboški policisti so obravnavali tatvino mobitela in kaznivo dejanje ogrožanje varnosti.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju in štirikrat v zasebnem prostoru. Kršitelj ki se ob intervenciji policistov ni pomiril, je bil pridržan na PP Lendava. 

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bila pridržana voznica osebnega avtomobila. 

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Murska Sobota. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.