https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Občina Radenci umaknila tožbo proti ljutomerski županji in občini

28.03.2019 ob 11:00  

Ljutomerska županja mag. Olga Karba je danes na svojem Facebook profilu objavila, da je Občina Radenci, kateri županuje Roman Leljak, umaknila tožbo proti Občini Ljutomer in županji. 

 

Naj spomnimo, da je direktor javnega podjetja Prlekija, skupaj s sedmimi župani občin C sistema pomurskega vodovoda, vložilo tožbo proti ljutomerski županji Olgo Karba za tri milijone evrov, ki jih občine pri obračunu vode lani in letos niso mogle pobrati občanom in podjetjem.

Več si lahko preberete TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.03.2019 ob 14:07 prlek gost

      Gliha fkup štriha. Enkrat mi je nekdo pravil, da so videli nekega znanega človeka v Ljutomeru, ki ima nek ameriški električni avto. Baje je bil skupaj z nekim znanim ljutomerčanom, ki bi naj bil partner neke znane osebe iz Ljutomera. A kdo o tem kaj ve?

      11 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.03.2019 ob 14:57 Branko gost

      Leljak ni občina in nikoli ne bo, vsaj za poštene ljudi. Svetniki malo razmislite kaj vam dela župan, da ne bo prepozno.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.03.2019 ob 15:34 prašiči gost

        kar je zglajzano je zglajzano, (mislim pomurski vodovod)davkoplačevalci na vas je poteza !!

        5 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.03.2019 ob 0:25 kraljevi vrelec gost

      Super ! Kar ste volili to imate! Bravo Radenčarji. Bali ste se SD-jevca, kot hudič križa. Sedaj imate ta pravega. V teh štirih letih se bo še marsikaj dogajalo.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      29.03.2019 ob 8:25 Prlek gost

      Bravo! Vi mate rajsi kar kriminalce, tak kak v lotmerki...

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      29.03.2019 ob 13:31 kraljevi vrelec gost

      Ja, svetnik, se vidi. Ampak težko bi našel koga tako neumnega, da si raje izvoli takega tipa, kot je Leljak. Sicer vem, da dobro veš, da je Leljak slaba izbira ampak tega ne boš priznal in se pač tolažiš s tem. No, po pokojnem Šeferju itak niste več imeli dobrega župana. Očitno je ljudstvo preveč razdeljeno, da bi si našli nekoga konkretnega. Zato je kar dobro, da vam še Leljak malo gasa da. Pa, ko pogledam malo nazaj itak že skoraj 20 let eni in isti politiki v strankah in svetniki vedrijo in oblačijo. Zato pa Radenci nazadujejo. Nekoč ponos Pomurja je sedaj enak, kot pred 25 leti. Očitno je res bil čas socializma za Radence najbolj ugoden.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      01.04.2019 ob 1:22 lepec gost

      Radenci so bili za časa socializma - komunizma eden od biserov turizma v Jugoslaviji. Kje ste zdaj in kaj vas bo odtok pripeljal pa boste videli oziroma vam je ža jasno!!!!!

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.