https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Prekmurka v MasterChefu je zaročena - kje bo poroka?

28.03.2019 ob 16:00  

Nastja Novak, edina Prekmurka, ki letos tekmuje v kuharskem šovu MasterChef, ob tekmovanju načrtuje tudi poroko. Portal Pomurec.com je za vas ekskluzivno izvedel, kje bo poroka potekala.


Včeraj se je na POP TV začela nova sezona priljubljenega kuharskega šova MasterChef, kjer, kot smo že pisali, se bo za nagrado potegovala tudi 26-letna Prekmurka, Nastja Novak. 

Blogerka in svetovna popotnica, ki je prepotovala že 44 držav se v novi sezoni borili za pokal in prestižni naziv MasterChef Slovenija 2019. Več si lahko preberete TUKAJ.

Za Nastjo se s tekmovanjem začenja zelo zaposlen čas, saj se sočasno pripravlja tudi na poroko.

Nastja se je namreč avgusta lani zaročila z Danijelom Sukičem, Kanadčanom prekmurskih korenin, s katerim smo na našem portalu imeli intervju, katerega najdete TUKAJ.

Poroka v dvorcu Rakičan

Poroko, ki bo potekala v dvorcu Rakičan, bo Nastja ob snemanju organizirala kar sama. Bo pa poroka velika in tradicionalna.

Dvorec Rakičan tako postaja eno izmed najlepših in najbolj zanimivih lokacij za poroke.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.03.2019 ob 20:14 Strijc Džouže gost

      san mislo ka de si df vzela za moža

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.03.2019 ob 8:39 pepec gost

      Like I care !

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.04.2019 ob 16:46 Bučko gost

      Jaj, jaj, jaj, saj ste kot "rumeni časopis"!!!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.