https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Sprememba cene odvajanja in čiščenja odpadnih voda

04.04.2019 ob 6:00  

Na zadnji seji OS Občine Beltinci so svetniki obravnavali in potrdili nove cene izvajanja storitev ter omrežnine za odvajanje in čiščenje odpadnih voda.


Izvajanje storitev obvezne gospodarske javne službe odvajanja in čiščenja komunalne in padavinske odpadne vode ter storitev z greznicami in malimi komunalnimi čistilnimi napravami (MKČN) za območje Občine Beltinci je predstavil direktor Komune, javnega komunalnega podjetja Beltinci, Dejan Klemenčič.

Cena storitev odvajanja odpadne vode se bo povečala za 32,82 odstotka, pri čemer se omrežnina odvajanja zmanjša za 3,92 odstotka. Cena storitve čiščenja pa se poveča za 6,08 odstotka, omrežnina čiščenja pa bo višja za 1,63 odstotka. Prav tako se bo povečala obstoječa cena storitev z greznicami in MKČN, in sicer za 114,30 odstotka, pripadajoča omrežnina pa se bo zmanjšala za 29,36 odstotka.

Foto: melinci.si

Za lažjo predstavo, za gospodinjstva to pomeni, da bodo za količino 10 m3 plačala 0,60 evra več, podjetja pa bodo za 10 m3 odštela 1,33 evra več. Pri greznicah pa se cena za 10 m3 povečuje za 3,54 evrov.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.04.2019 ob 10:08 BÖLTINČAR gost

      Temu bi se po domače reklo. "isto sranje samo drugo pakovanje" mislim seveda na občinski svet, občino, Komuno itd. občine Beltinci. občani Beltinec si seveda zaslužimo kaj boljšega. Komaj so začeli delati in že so vdarili po občanih z povišanjem cen odvajanja in čiščenja komunalne odpadne vode. Povišali so cene, ki so že do sedaj bile med najvišjimi če ne najvišje glede na okolico. Ali je bil to namen gradnje čistilne naprave, da se vdari po občanih ? Direktor Komune ( ki nima pozitivne preteklosti) enostavno naredi izračun stroškov in te enostavno razdeli na občane, na misel pa mu ne pade, da bi poiskal možne rezerve znotraj Komune - čistilne naprave ki jih je ogromno predolg bi bil če bi jih našteval, če pa tega ni sposoben pa naj mesto prepusti drugemu. Občinski svet pa je tako ali tako samo glasovalni stroj, da bi kateri kaj vprašal niti slučajno, volili smo vas zato in kar vam je tudi dolžnost da zastopate občane ne pa da dvigate visoke nezaslužene sejnine. Kakšnega zbora občanov ali krajanov pa tako že ni bilo 20 let. Torej isto sranje samo drugo pakovanje.

      17 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.04.2019 ob 19:34 prašiči gost

        Direktor Komune ( ki nima pozitivne preteklosti) , tam iz državne službe so ga odslovili ! vrača oz. vrnil se je nazaj v državno službo, res ste občani beltinske občine unikatni.

        7 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.04.2019 ob 11:50 Đa naven gost

      Ja , ja tak to geste , da ma vsaka vas svojo komunalno podjetje .

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.04.2019 ob 12:20 puurdi gost

      Prvo raztirati tou bando kera je na toj čistilnoj zaposlena pa keri si tan jajca škrablejo pa plačo vlečejo pa de včasio vse cenej...

      14 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.04.2019 ob 13:34 pepi 1951 gost

      Gospod Klemenčič , prosim razloži to novo matematiko in procente povišanje storitve,če si izračunal samo o.60eur na 10 kubikov vode.

      18 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      04.04.2019 ob 17:24 BOLJŠEVIK gost

      Pa ka ste vsi nori gratali na böltinskoj občini CENA ODVAJANJA VEČJA ZA 33% CENA ČIŠČENJA PA ZA 6,08% pa ka so zgubili kompas ? Da ti ceno v današnjem času povečaš celo za 33 % pa to je nemogoče. Do kdaj je bomo še gledali, da do si dovolili kaj takšnega dragi moji občani. Samo hočem vedeti kdo vse od svetnikov je za to dvignil roko da je bil tak pogumen te je pa že vred vzememo.

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      04.04.2019 ob 17:47 MARKEC-župan gost

      Občani Beltinec, ravnokar sem si pogledal posnetek 4. seje Občinskega sveta Beltinci, ker me je zanimalo kako so lahko sprejeli povišanje za kar 33 % za odvajanje odplak. Poglednite si posnetek in se močno zamislite koga ste volili. Najprej Klemenčič na že njegov znan način zavaja svetnike in občane z leporečjem in opravičevanjem - prikrivanjem dejanskega dviga cene za 33 %. Nobeden od prisotnih svetnikov (16) niti slučajno ni razpravljal ali kaj vprašal - vsem vse jasno, sledi glasovanje in vseh 16 je glasovalo za 33 % povečanje cen brez malo slabe vesti. SPRAŠUJEM SE PA KAJ SMO MI OZ. STE IZVOLILI ? Na koncu še celo župan opravičuje tak dvig kaj je najbolj žalostno in zaskrbljujoče, vsaj pri njem smo pričakovali malo več pameti.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      04.04.2019 ob 23:06 štala gost

      Kolikor sedaj to vidim si vsak drugi mandat izvolite neko čudno vodstvo. Ko je bil Kerman je vse štimalo. Potem pride oni Gomboši in štala. Ljudje se streznijo in si spet postavijo Kermana. Čez štiri leta spet izvolijo novega župana in ne mine pol leta in je že štala.

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.